reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

hej hej!

my niedawno wstaliśmy i szykujemy sie na spotkanie ;D

mam nagzieję, że wszystkie dotrą!

Agawa nie martw się - to nie będzie ostatnie nasze spotkanie więc jeśli dziś nie dasz rady to zobaczymy się następnym razem!

reklama
My też już szykujemy się na spotkanie. ;D

Nie będę miała co prawda balonika, ale przynajmniej was rozpoznam bez trudu. :laugh: Acha ,zamierzam wziąść ze sobą aparat , więc fotoreportarz będzie zapewniony.

Kurcze wiecie co , normalnie mam lekką tremę , jakbym się conajmniej na randkę wybierała. ;)

Do zobaczenie o 11 w Manufakturze. Spotykamy się na rynku przed wejściem do sali zabaw dla dzieci?

Jak coś pokręciłam to mnie poprawcie. :laugh:

Agawa!

Nie przejmuj się napewno spotkamy się jeszcze nie raz. Przykro mi że ciebie nie będzie , ale to przecież niezależne od ciebie - siła wyższa.
A z tym spotkaniem samych mam to też bardzo fajny pomysł, ja jestem za.

Dużo zdrówka dla Julci! Ucałuj ją od cioteczek z BB.

Dziewczęta Wy moje Kochane! Dzięki za słowa otuchy :)
W zasadzie mogłbym przyjechać sama ale nie mam z kim Julci zostawić :( Robert od rana pracuje..

Kurcze, czy takie rzeczy przydażają się tylko mnie? :( Chyba nabroiłam w poprzednim życiu :(

A może założymy sobie pokój do czatowania np. "Mamy z Łodzi - BB"? i umówimy na jakiś dzień aby ze soba pogadać "na żywo"?

Naprawdę żałuję, że dałyśmy z Julcinkiem plamę..

Pozdrawiam serdecznie - bawce się dobrze - czekam na zdjęcia padiqq :)

Agawa nie tylko tobie się przytrafią takie rzeczy!!!! Strasznie mi głupio dziewczyny ale ja też nie dam rady. Byliśy wczoraj w Katowicach cały dzień i obiad zjedliśmy w shfinksie(czy jak to sie tam pisze) i mój kurczak był chyba nieświerzy!!!! całą noc biegaąłm do wc i jeszcze mnie kręci :( nie dam rady. przykro mi.

Zżera mnie ciekawość jak przebiega "zlot".. dziewczyny - napiszcie szybciutko kiedy wrócicie jak było i czy uzgodniłyście wstępnie termin kolejnego spotkania - tym razem ubezpieczę się na te okoliczność i przywiozę do Julci moją mamę - tak dla spokojności ;)

reklama
Oświadczam iż pierwsze spotkanie łodzianek z BB zakończyło się.

Odliczyły się następujące mamusie :
- ze stycznia 2006 : Nausea, Abi, Magialenna i ja

oraz Irlandia i Ulik

Było superatowo, mamy dużo fajnych fotek , którymi koniecznie musimy się powymieniać . Ja swoje, jak tylko poddam obróbce ,wrzucę na forum i wszystkim chętnym mogę też wysłać na emaila.

Nastepne spotkanie bez dzieciaczków , termin do ustalenia. ;D

Do góry