reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama

Jeśli chodzi o spacerek to też się chętnie dołączę. Ale trzeba wybrać jakieś miejsce neutralne, by każda Mamusia miała podobna drogę z domu. Niestety, nie wszyscy mogą się z ciężkim wózkiem i rozrabiającym dzieckiem, dostać np na Górną.

Więc może spacerek po weekendzie? Możemy iść na Zdrowie, do botanika, parku poniatowskiego?

okej ale ja jade na zdrowie 2 godziny zgornej.. moze gdzies inndziej np baluty, manuaktura gdzies te okolice, ja tez ma wozek i rozrabiake w nim
wczesniej wam pasowal kaliski teraz nagle nie..
eh..no ja na zdrowie mam stosunkowo bardzo daleko..i jechac z nim tramawajami, autobusami taki kawal jest meczace i dla mnie i dla mnie.

ja skonczylam szkole Alicji Szymańskiej na Gdańskiej

ja jeszczenie wiem ale najprawdopodobniej w matce polce się zaczepię tam mam lekarkę od mojej cukrzycy, zresztą jedną z lepszych w całej polsce polecam kobietki bardzo

pochwale się:
babeczki.jpgbabeczka.jpg

hej, jaka tu cisza, jaki spokój...
u nas się chodzenie rozkręca i zaczynamy się nad butami zastanawiać:) mała od poniedziałku znowu do żłobka i już jej zapowiedziałam, że ma cały miesiąc chodzić:p
dziewczyny kiedy wasze dzieciaki zaczęły mówić? Bo powoli zaczynam się martwić, że tylko jest "be" i "nie". Tylko te 2 słowa...

reklama
Mój Adaś mówi tylko mama, tata, baba i coś w rodzaju dada (niby dzidek). Na kotka woła "cici", a jak chce czegoś to mówi "eee". Może jeszcze "papa" i "nienie". Nie jest tego dużo, ale ja się i tak cieszę. Podobno wytykanie języka jest dobrym ćwiczeniem logopedycznym i grzyzienie twardych skórek od chleba.

Do góry