reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

owszem w poniedzialek mielismy 2 rocznice slubu:) bylo kino i byla kolacja )

Wiesz ja w kosmetyce wiec glownie kosmetyka twarzy , rak, stop noi makijaz.

reklama
marysia ja tez w poniedziałek miałam 2 rocznicę ślubu, stąd moje pytanko:) nie myslałam nigdy, że poznam kogos kto brał ślub tego samego dnia co ja - listopad to bardzo specyficzna data:p

chyba nam forum umarło :(
U nas już 7 zębów i pierwsze samodzielne kilka kroczków, a teraz chodzenie za rączkę - ale mnie już plecy bolą:) i dzisiaj zaczął się 4 tydzień w żłobku...:)

ViKamcia juz udało mi się zakupić w sklepie (nie opłacało mi się na allegro, bo drożej przesyłka niż sam barwnik). A szykuję się do zrobienia tortu na roczek i potrzebny mi niebieski krem na górę:-p
Wczoraj upieklam babeczki z odrobiną barwnik i wyszły seledynowe (same babeczki były żółte więć żółty+niebieski=zielony) - jak mi się uda to wrzucę zdjęcie:-)
Widzę, że na naszym forum duzo dziewczyn, które zajmuja się kosmetyką:-) a może jakieś fryzjerki się ukrywają, bo ja z braku czasu chętnie skorzystam z wizyty domowej i farbowania, bo samej mi nie wychodzi - miał być taki wiewiórkowy rudy, a ledwie widąć rudy odcień:crazy:

Ostatnia edycja:
Oj tak pustki na forum ostatnio...

Zea gratuję ząbków i pierwszych samodzielnych kroczków.

No i wyszło, że za mało się wyceniłam, we wakacje wykonywałam makijaż wieczorowy koleżance mojej mamy z pracy i jej mamie, wzięłam 25zł za osobę (w tym henna brwi i rzęs oraz malowanie paznokci) :baffled:

no to faktycznie tanio, w salonie zaplacisz 100minimum za makijaz, 10-15henna, i 10-20 zl malowanie
ja za makijaz biore 50 (chyba ze klientka ma zyczenie by korzystac z jej fluidow bo sie takie zdarzaja- to wtedy 40) za malowanie paznokci 10zl, i za henne 5-10zl

zea do którego żłobka uczęszczacie?
marcysia my możemy się spotkać :)
wampi a co Ty unikasz spacerków?my korzystamy póki ładnie jeszcze jest. zresztą zimą też będziemy spacerować -ale wiadomo już nie tak jak latem
my wczoraj zaliczyłyśmy pierwsze ścięcie nie obyło się bez płaczu ale nie było źle :) pech tylko taki, że facet obcinał a mała woli towarzystwo kobiet

reklama
Do góry