reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Ja tutaj zagladam ale ciagle cisza:-(

U nas ciezki dzien...nie dosc ze zmiana czasu Bartus obudzil sie o 4 rano....to jeszcze z goraczka 38,5 potem wzrosla do 39,5 az popludniu bylo 40:szok:masakara. Byl lekarz podalam mu nurofen (po ciezkim boju bo nie chial go wypic,placzu bylo mega duzo). Teraz spi i oby do rana bo dzis caly dzien byl sniety.....chyba zabki albo 3-dniowka.....tak bym chciala....byleby nie choroba....

Dziewczyny a jest ktoras z Wa z Dabrowy?? bo ja chetnie sie umowie na spacerek jak tylko Bartus juz bedzie w pelni sil...

Agucia witaj:-) gratuluje Fasolki:-)

hej dawno mnie tu nie bylo bo nie mialam internetu, u nas maciek goraczkuje od niedzieli bylam u lekarza powiedziala ze jest zdrowy,dla odmiany u mnie chyba jakies zapalenie gardla.

Chcialam was zapytac czy bylybyscie zainteresowane orginalnymi zapachami pefrum po nizej cenie w nieorginalnych opakowaniach.
perfumy sa meskie i damskie sa probki deo wachania, gdyby iktoras byla chetna dajcie znac umowimy sie jakos:) naprawde warto ceny sa od 19zl do 80zł. wiekszosc kosztuje ok 33zł

dziewczyny głownie Elwira i Nancy podajcie mi jeszcze raz swoje numery tel. bo mi telefon padl i numerow juz nieodzyskam.
Elwira w nastepnym tygodniu mozemy sie umówić, u mnie jesli by ci pasowało? oczywisicie zapraszam z maluszkiem, moj syn bardzo sie ucieszy:)

No takich pustek tu jeszcze nie bylo! Nie ma co się dziwić, że nowe koleżaki uciekają od nas!
Mój mały Adaś, zaczyna łobuzować a ja nie bedzo wiem jak mogę na niego wpłynąć. Może napiszecie jak wy swoim dziecią tłumaczycie, żeby nie dochodziły do kuchni albo nie zjadały butów?

reklama
U nas "nie wolno" tez srednio skutkuje ale powtarzam w kolko zabieram go z miejsca gdzie nie powinien byc...np od misek psa albo z kojca psa...a za minute Bartus znowu tam skad go zabralam;-)

Do góry