reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Ja tutaj zagladam ale ciagle cisza:-(

U nas ciezki dzien...nie dosc ze zmiana czasu Bartus obudzil sie o 4 rano....to jeszcze z goraczka 38,5 potem wzrosla do 39,5 az popludniu bylo 40:szok:masakara. Byl lekarz podalam mu nurofen (po ciezkim boju bo nie chial go wypic,placzu bylo mega duzo). Teraz spi i oby do rana bo dzis caly dzien byl sniety.....chyba zabki albo 3-dniowka.....tak bym chciala....byleby nie choroba....

Dziewczyny a jest ktoras z Wa z Dabrowy?? bo ja chetnie sie umowie na spacerek jak tylko Bartus juz bedzie w pelni sil...

Agucia witaj:-) gratuluje Fasolki:-)

hej dawno mnie tu nie bylo bo nie mialam internetu, u nas maciek goraczkuje od niedzieli bylam u lekarza powiedziala ze jest zdrowy,dla odmiany u mnie chyba jakies zapalenie gardla.

Chcialam was zapytac czy bylybyscie zainteresowane orginalnymi zapachami pefrum po nizej cenie w nieorginalnych opakowaniach.
perfumy sa meskie i damskie sa probki deo wachania, gdyby iktoras byla chetna dajcie znac umowimy sie jakos:) naprawde warto ceny sa od 19zl do 80zł. wiekszosc kosztuje ok 33zł

dziewczyny głownie Elwira i Nancy podajcie mi jeszcze raz swoje numery tel. bo mi telefon padl i numerow juz nieodzyskam.
Elwira w nastepnym tygodniu mozemy sie umówić, u mnie jesli by ci pasowało? oczywisicie zapraszam z maluszkiem, moj syn bardzo sie ucieszy:)

No takich pustek tu jeszcze nie bylo! Nie ma co się dziwić, że nowe koleżaki uciekają od nas!
Mój mały Adaś, zaczyna łobuzować a ja nie bedzo wiem jak mogę na niego wpłynąć. Może napiszecie jak wy swoim dziecią tłumaczycie, żeby nie dochodziły do kuchni albo nie zjadały butów?

reklama
U nas "nie wolno" tez srednio skutkuje ale powtarzam w kolko zabieram go z miejsca gdzie nie powinien byc...np od misek psa albo z kojca psa...a za minute Bartus znowu tam skad go zabralam;-)

Do góry