reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Hej,
Wczoraj powrót do żłobka. Zobaczymy na jak długo? I co nowego nam się przyplącze.
Byłam na Placu Barlickiego, bo pracuje tam niedaleko i nic ciekawego na rynku nie znalazłam. Za to w second hand kupiłam ale na 2 połowę zimy...ja chyba przeszadzam z ilością ciuchów dla mojego dziecka :p wczoraj pozbyłam się malutkiej części tego z czego wyrosła i złapalam sie na tym, że sporej części to nawet raz nie założyła.
Pozdrowionka i miłego dnia życzę :)

Witajcie. Ja ostatnio zapracowana jestem, od 10 do 21 nie ma mnie w domu, jeszcze w poniedziałek jadę na wyjazd służbowy z pracy na tydzień ;/ Tak sobie myślę, że po miesiącu takiego trybu to moja mała ledwo mamę będzie kojarzyć. Wiecie co zatrudniliśmy taką starszą Nianię i wydawała się w porządku, a teraz tak mnie zaczęła wkurzać, że to aż brak słów. Daje małej jeść co godzinę chyba i dziwi się, że ona nie chce jeść, marnuje przy tym jedzenie, bo da jej dwie łyżki serka i zostawia na blacie, jabłko odkroi kawałek i to samo, banan to samo i po tak naprawdę 4,5h jak ona tu jest to przynajmniej 2 rzeczy są do wywalenia. Ehhh... Chyba będziemy musieli jednak rozejrzeć się za kimś innym... No cóż.
Zea fajnie, że po chorobie już, oby jak najdłużej zdrówko dopisało małej.

Kinia a moze powiedz tej niani co ma dawac coreczce dpo jedzenia i o jakich porach....powinna Ciebie posluchac bo to Ty ustalasz zasady i znasz sowje dziecko najlepiej....jak ja nie lubie takich ludzi jak ta babka....

hej!
Czy nasze formum już "umarło", czy może mam zepsuty komputer? Już żadna z was tutaj nie zagląda?
Moze któraś ma jutro wolne popołudnie i chciałaby się spotkać?

Hej, u nas ząbki idą na całego i bardzo boleśnie + gorączka:( ale 2 dni w żłobku zaliczone:)
dymelek ja jutro do portu się wybieram, ale następnym razem chętnie na spacerek gdzieś śmignę:)
Dziewczyny czy wasze dzieci też olały zmianę czasu? Moja obudziła się o 4:50 (nowego czasu). Masakra jakaś, a teraz dosypia:)

U nas super bez problemu. Adaś wstał o 8.15 starego czasu, więc oboje jesteśmy wyspani. Zobaczymy co będzie przez reszte dni...
Co do mojej propozycji to mój mąż zmienił plany dzisiaj rano i jednak chce spędzić z nami niedziele.... Ręce opadają...

reklama
Do góry