reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Hej,
Wczoraj powrót do żłobka. Zobaczymy na jak długo? I co nowego nam się przyplącze.
Byłam na Placu Barlickiego, bo pracuje tam niedaleko i nic ciekawego na rynku nie znalazłam. Za to w second hand kupiłam ale na 2 połowę zimy...ja chyba przeszadzam z ilością ciuchów dla mojego dziecka :p wczoraj pozbyłam się malutkiej części tego z czego wyrosła i złapalam sie na tym, że sporej części to nawet raz nie założyła.
Pozdrowionka i miłego dnia życzę :)

Witajcie. Ja ostatnio zapracowana jestem, od 10 do 21 nie ma mnie w domu, jeszcze w poniedziałek jadę na wyjazd służbowy z pracy na tydzień ;/ Tak sobie myślę, że po miesiącu takiego trybu to moja mała ledwo mamę będzie kojarzyć. Wiecie co zatrudniliśmy taką starszą Nianię i wydawała się w porządku, a teraz tak mnie zaczęła wkurzać, że to aż brak słów. Daje małej jeść co godzinę chyba i dziwi się, że ona nie chce jeść, marnuje przy tym jedzenie, bo da jej dwie łyżki serka i zostawia na blacie, jabłko odkroi kawałek i to samo, banan to samo i po tak naprawdę 4,5h jak ona tu jest to przynajmniej 2 rzeczy są do wywalenia. Ehhh... Chyba będziemy musieli jednak rozejrzeć się za kimś innym... No cóż.
Zea fajnie, że po chorobie już, oby jak najdłużej zdrówko dopisało małej.

Kinia a moze powiedz tej niani co ma dawac coreczce dpo jedzenia i o jakich porach....powinna Ciebie posluchac bo to Ty ustalasz zasady i znasz sowje dziecko najlepiej....jak ja nie lubie takich ludzi jak ta babka....

hej!
Czy nasze formum już "umarło", czy może mam zepsuty komputer? Już żadna z was tutaj nie zagląda?
Moze któraś ma jutro wolne popołudnie i chciałaby się spotkać?

Hej, u nas ząbki idą na całego i bardzo boleśnie + gorączka:( ale 2 dni w żłobku zaliczone:)
dymelek ja jutro do portu się wybieram, ale następnym razem chętnie na spacerek gdzieś śmignę:)
Dziewczyny czy wasze dzieci też olały zmianę czasu? Moja obudziła się o 4:50 (nowego czasu). Masakra jakaś, a teraz dosypia:)

U nas super bez problemu. Adaś wstał o 8.15 starego czasu, więc oboje jesteśmy wyspani. Zobaczymy co będzie przez reszte dni...
Co do mojej propozycji to mój mąż zmienił plany dzisiaj rano i jednak chce spędzić z nami niedziele.... Ręce opadają...

reklama
Do góry