Kinia1
Wrześniowa mama '10
aniwar Ja Cię pamiętam i zastanawiałam się czemu uciekłaś z łódzkiego forum. Nieładnie Jak Bartuś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kinia ja Ciebie tez pamietam:-)
Bartus dobrze....ladnie rosnie....ostnio jak bylam z nim na kontroli to wazyl 9400 i mierzyl 70 cm, jest wesoly,lubi sie smiac ale lubi tez postawic na swoim i jak cos mu nie pasuje to jest ryk i wymuszanie;-)
Urodzil sie 2 stycznia w Matce Polce. Fajnie pelza po mieszkaniu...jeszcze nie raczkuje ale to chyba moja wina bo cale wakacje spedzilismy na wsi i troche za duzo byl na raczkach i chyba przez to to opoznienie w raczkowaniu. Za to fajnie robi i mowi "papa" :-)
A jak tam twoja Dzidzia??
Najważniejsze, że samopoczucie dobre, a wielokropek może być fajnym wspomnieni9em jak będzie starsza - koniecznie utrwal to na zdjęciu )aniwar witam
u nas dzisiaj Uśka wygląda trochę jak wielokropek siły odzyskała całe i nabyła nowych łapie się wszystkiego i wstaje, biega za pchaczem i wszędzie jej pełno