reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

Za późno to nie bo szukam na 10 listopada miejsca parkingowego.Tam koło tej budki to zawsze można parkować?Wybacz ale wyjaśnij mi to POW.:zawstydzona/y:

reklama
witam,dawno nie zaglądałam a czytam właśnie, że troszke o komisach pisałyście.
a ja właśnie chciałabym wtawić gdzieś troszkę ubranek 62 - 68. może wiecie który komis jezcze bierze, bo ten na próchnika już nie:no::-(

Dziewczyny ale mamy watek glowny, Mamy z Lodzi..., powstalo w ostatnim czasie milion nowych watkow...
Zalozcie jeden np ciezarowki z lodzi i tam, piszcie i zadawajcie pytania:tak:

No fakt, może większość siedzi na forach z terminami swoich porodów. Przyznaję się, że ja w zasadzie też głównie tam zaglądam:zawstydzona/y:

No i ja sie witam:tak:
Wlasnie dziewczyny, ja tez mam troszke ubranek dla chlopczyka ale nico starszego;-) tak 4-ro miesieczniaka, bluzy z kapturami na zameczek, kurteczka na wiosne...moze ktoras chciala by odkupic;-)I bardzo ladne skorkowe polbuciki rozm. 21;-)
No a u nas ciag dalszy przeprowadzki, i powiem wam ze jak wszystko poukladane w szafie to wydaje mi sie tego wszytskiego malo, a dzis z samego pokoju zochy 7 worow wyszlo....az strasz sie bac co bedzie z reszta:-D

witam

u nas wszystko po staremu, walczymy z katarem u chlopakow i okropnie boje się tych wszystkich gryp itp...brrrrr

mąż wrócił ze statku wiec teraz 6 tygodni małżenskiej sielanki;-)no ale swieta spedzi w pracy wiec grudzien bedzie srednio wesoły:sorry2:

dziewczyny ciężarówki - mam do oddania materac do łozeczka kokos-gryka!!!!!
jesli ktoras by chciała, napiszcie do mnie na priva:-)
oczywiscie oddam za darmo, :tak::tak:
a do sprzedania mam buciki zimowe BARTKA rozmiar 20 tu link do allegro

BUTY ZIMOWE ==BARTEK ==ROZMIAR 20 ==JAK NOWE!!!! (804765841) - Aukcje internetowe Allegro

sprzedaje tez zestaw ubran dla chlopca 9-18 miesiecy, idzie od 1 pln jutro aukcja się konczy zaprasza 70 sztuk!
PAKA FIRMÓWEK =70sztuk=CHŁOPIEC =9-18 MSCY =BCM! (795994807) - Aukcje internetowe Allegro

DZIEWCZYNY NIE TWORZCIE CO CHWILA NOWYCH WATKOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PO TO JEST WĄTEK GŁÓWNY BY NA NIM ROZMAWIAC :tak:A ZA CHWILE ZROBI SIE TU SMIETNIK...

A rzeczywiście jest tu co doczytywac :)

Witam wszystkie mamusie ! Postanowiłam dołączyć :)
Mam na imię Iza i jestem mamą świeżo upieczonego (od września) rozbrykanego i baardzo kochanego przedszkolaka z którym uwielbiam spędzać czas.

reklama
hejka, jestem mamusią 6-cio miesięcznego Marcelka...
niestety od prawie 5 miesięcy borykamy się ze skazą białkową :-( synek na chwilę obecną jest na Nutramigenie, a mimo tego jest wysypany.
alergolog poleciła nam wykonanie panelu pediatrycznego - jest to szereg testów które mają na celu wyszukanie alergenów.

w związku z tym mam ogromną prośbę do Was - do mam z Łodzi, czy któraś z Was wykonywała takie badanie? Czy możecie mi polecić miejsce gdzie najlepiej wykonać takie badanie? i jeszcze bardzo ważna prośba - czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego alergologa do którego mogłabym się udać z synkiem na kontrolę?
będę bardzo wdzięczna za pomoc...

(jeśli któraś z różnych powodów nie chce pisać na publicznym forum to proszę o kontakt na priv)

pozdrawiam

Do góry