reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Czesc mamusie ja rodziłam w szpitalu rydygiera w dniu 28.04.2008 siedze w domku z synkiem i tak jak wy nudze sie jestem z łodzi oczywiscie odezwijcie sie . Napiszcie na moje gg 12977064 :-)

Czy któraś z Was wie, kiedy otworzą Madurowicza?? I słyszałam,że szpital Kopernika też zamknięty, czy to prawda?? Ładnie będą przepełnienia znowu na porodówkach, ech...:baffled:

12977064 TO MOJE GG JAK CHCECIE POGADAĆ

DZIEWCZYNY CO TAM U WAS NAPISZCIE COS BO OSTATNIO TO TU CISZA JAKAŚ NASTAŁA :-(MYSLAŁAM ZE W ŁODZI JEST DUŻO MAMUŚ CO MAJĄ SMYKI DO NP ROCZKU

Ostatnia edycja:
CZESC MAMUSIE !
TWORZE TEN WĄTEK ŻEBYŚMY MOGŁY SIE WYMIENIAC DOSWIADCZENIAMI A MOZE I KIEDYS SPOTKAC SIE Z NASZYMI POCIECHAMI JESLI MACIE POCIECHY KTÓRE NIE SKOŃCZYŁY ROCZKU TO PISZCIE POZDRAWIAM I LICZE NA UDANE POGAWĘDKI
A TERAZ O MOIM SYNKU

:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Ostatnia edycja:
Zyrafka- co do Madurowicza to nie wiem, ale Kopernik chyba normalnie działa. Byłam tam kilka dni temu (co prawda na innym odziale)

prezenty-1.jpg

"...a
kto wie
czy za rogiem
nie stoją
anioł z Bogiem
i warto mieć marzenia
doczekać ich spełnienia
a
kto wie czy za rogiem
nie stoją
anioł z Bogiem
nie obserwują zdarzeń
i nie spełniają marzeń..."

Zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Irlandia z rodziną!

reklama
Anetas, teraz raczej tutaj nie bywam. Prędzej mnie znajdziesz na 28 dni. Klikniesz na button w podpisie i Cię przekieruje a jak napiszesz tutaj PW to też dostane info na maila. Na spotkanie jestem chętna, nawet bardzo.
Twoi chłopcy rosną jak na drożdżach.
Pozdrawiam wszystkie Łodzianki!

Do góry