reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Dziewczyny!

Mam prośbę . Czy możecie mi polecić jakieś fajne miejsce gdzie można się wybrać z dwulatkiem? Mam na myśli sale zabaw dla dzieci itp , najchętniej gdzieś w centrum lub okolicach. Szukam sprawdzonych miejsc, bo to nie sztuka znaleźć coś w internecie co fajnie się zapowiada tylko w reklamie.
Z góry dzięki!:tak:

Witam wszystkie Mamusie z Łodzi!

Ja mam nadzieję dołączyć do Was już za niecały miesiąc :) Narazie moje maleństwo siedzi sobie w moim brzuszku. Stanęłam teraz przed dylematem wybrania pediatry i mam nadzieję,że Wy mi kogoś doradzicie :) Mieszkam na Bałutach (okolice Zgierska, Łagiewnicka, Stefana), myślę o tej dużej poradni na Muraraskiej. Czy możecie polecić jakiegoś pediatrę stamtąd.

Pozdrawiam cieplutko :)

Cześć jestem mamą półrocznej Marysi, chętnie do Was dołączę, musze tylko nadrobić chociaz trochę zaległych postów żeby Was poznać:). Mieszkam w Łodzi na Retkinii.

Witajcie dziewczyny... Przepraszam, że tak tylko z doskoku i w dodatku w potrzebie. Pomagam koleżance- mamie znaleźć opiekunkę do 1,5 rocznego dziecka... tylko dorywczo.... Jeśli macie jakiś namiar na zaufaną osobę, to podajcie prosze na gg- 10464678, nawet jak mnie nie będzie, to odbiorę jak będę mogła.

Dziewczyna do tej pory sobie radziła, a teraz jej mama idzie na operację i nie wiadomo ani ile potrwa rekonwalescencja, ani w jakim stanie będzie.. czy w ogóle bedzie mogła opiekować się szkrabem... bo z tego co wiem, to stan jest nieciekawy.... Oczywiście chodzi o Łódź....

Pozdrawiam Was cieplutko.

Dziewczyny!

Mam prośbę . Czy możecie mi polecić jakieś fajne miejsce gdzie można się wybrać z dwulatkiem? Mam na myśli sale zabaw dla dzieci itp , najchętniej gdzieś w centrum lub okolicach. Szukam sprawdzonych miejsc, bo to nie sztuka znaleźć coś w internecie co fajnie się zapowiada tylko w reklamie.
Z góry dzięki!:tak:

Polecam figloraj na Tatrzańskiej:
Figloraj - Szymonek Ancymonek (ul. Tatrzańska 42/44, 93-223 Łódź)
Jest naprawdę na poziomie, duży, ze specjalną sekcją wydzieloną dla małych dzieci i jest tam czyściutko. Ja lubię tam jeździć ze swoim synkiem :) mimo, że mam do niego kawał miasta do przejechania. Wszystkie bliżej mnie były raczej mocno zdezelowane.

dziwczyny poszukuje dobrego fryzjera :-)
takiego od ktorego wychodzicie zadowolone a wlosy sam sie ukladaja po myciu :-p:-)
ktory "widzi" fryzure potrafi ja dopadowac do twarzy :-p

dziwczyny poszukuje dobrego fryzjera :-)
takiego od ktorego wychodzicie zadowolone a wlosy sam sie ukladaja po myciu :-p:-)
ktory "widzi" fryzure potrafi ja dopadowac do twarzy :-p
Hej ja wlasnie dzisiaj wrocilam od fryzjera ,mojego,sprawdzonego,oczywiscie jak dla mnie. Nie wiem naj akiej ulicy on ma zaklad, zadzwonie jutro do niego i poprosze o adres. Scinal mi wlosy pierwszy raz w pazdzierniku i powiem ci ze pierwszy raz bylam na 100% zadowolona z efektu. Nie jest tani ale jak wchodzisz do jego zakladu widac juz renome,salon pierwsza klasa, a on sam potrafi doradzic, powiedziec w czym i jak bedzie ci dobrze.

reklama
Do góry