reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Ja za umycie, sciecie i wymodelowanie wlosow zaplacilam 40 zl,ale tylko dlatego ze policzyl mnie jako znajoma, normalnie bierze kolo 60 zl. Teraz takie ceny to norma jeszcze jak jest fryzjer z powolania i dobrze wykonuje swoja prace. Ja wole zaplacic wiecej i byc naprawde zadowolona, przeciez nie chodze raz w tygodniu do niego tylko raz na 3 miesiace wiec moge sobie pozwolic na taki wydatek

wiem że w Brzezinach jest tanio, ale sorki raz mnie tam laska ostrzygła to było nieporozumienie, z jednej strony miałam dłuzsze włosy niż z drugiej a teraz płace 70-80zł i jestem zadowolona

Mieszkam niedaleko tej ulicy i zadnego fryzjera na niej niema.Jest niedaleko i chyba od niedawna i niewiem jak tnie.Ta co pisałam tnie i czesze dobrze.

Mieszkam niedaleko tej ulicy i zadnego fryzjera na niej niema.Jest niedaleko i chyba od niedawna i niewiem jak tnie.Ta co pisałam tnie i czesze dobrze.
to jest młoda dziewczyna, ma w domu zakład, nie wiem jak ma na imię bo byłam u niej tylko raz.....mało ważne, dawno było....

reklama
Do góry