reklama
Dziewczyny, mam pytanko, trochę tak dziwnie sie czuje, bo w sumie powinnam to wszystko wiedziec sama, ale juz nie wiem co mam o tym wszystkim myslec. No wiec, miesiaczke powinnam miec 7 dni temu, dwa dni po uplywie zrobilam test ktory wyszedl negatywnie,wiec bylam spokojna, ale od 3 dni bola mnie jajniki i piersi, a jak wczoraj zobaczylam ze z sutkow leci mi jakas biala wydzielina to spanikowalam i zrobilam 2 test ktory tez wyszedl negatywnie. POwiedzcie czy istnieje mozliwosc ciazy?? Nie biore tabletek, nie stalo sie nic co moglo by sprawic ze miesiaczka sie opozni. POza tym jak bylam z Zocha w ciazy to mialam podobne symptomy, tylko zastanawia mnie to ze jezeli bym juz byla to dlaczego te 2 testy wyszly negatywnie...
POzdrawiam ciplutko i czekam na jakies porady bo oszaleje
POzdrawiam ciplutko i czekam na jakies porady bo oszaleje
kasiulla23
Mama marcowa'06
testy moga wychodzic negatywnie z wielu powodow :-)
powinno sie je robic iles dni po spodziewanej miesiaczce chyba... nie wiem dokladnie bo ja zwasze nie moge czekac tak dlugo
ale symptomy faktycznie dziwne
robisz testy z porannego moczu?? a moze mialas jakis stres ostatnio przezycia?? i stad byloby to zatrzymanie okresu no ale ten bol jajnikow i piersi
powinno sie je robic iles dni po spodziewanej miesiaczce chyba... nie wiem dokladnie bo ja zwasze nie moge czekac tak dlugo
ale symptomy faktycznie dziwne
robisz testy z porannego moczu?? a moze mialas jakis stres ostatnio przezycia?? i stad byloby to zatrzymanie okresu no ale ten bol jajnikow i piersi
Stresy jakie moglam miec to takie jak zwykle nic nowego, testow nie robilam z porannego moczu to fakt, ale teraz te testy sa juz takie ze obojetne kiedy sie je zrobi daja ponoc dobry wynik. Mnie nie przeraza mysl o samej ciazy, bede sie cieszyla, ale teraz czuje sie jak w takim zawieszeniu, nie wiem co i jak i to nie daje mi spokoju, poza tym juz zaczynam wariowac bo mysle sobie ze jesli to nie ciaza to moze jakas choroba teraz milion mysli na sekunde, na niczym nie moge sie skupic, a nawet teraz nie mam kiedy do lekarza pojsc, bo albo z Zocha nie ma kto zostac, albo jestem w pracy.
Magda, ja w tej ciąży robiłam z 5 razy testy z czego dopiero ostatni miałam pozytywny, ponad miesiąc po spodziewanej miesiączce. Po prostu coś mi się rozregulowało (zresztą wcześniej też nie miałam regularnych miesiączek).
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Dzień dobry!
Madziu a może betę zrob. Jak masz jakieś podejrzenia to to cię uspokoi a jak nie to to może testy strumieniowe a nie plytkowe, bo te są czulsze.
Ponieważ mamy nasz osobny dzial to pomyslałam o dwóch nowych wątkach:
"Co, gdzie, kiedy?" - tam mogłybyśmy dzielić się informacjami o wyprzedażach, fajnych imprezach, okazjach itp.
"Spotkania - te małe i te duże" - może będziemy wreszcie się częściej widywać?
Co wy na to?
Madziu a może betę zrob. Jak masz jakieś podejrzenia to to cię uspokoi a jak nie to to może testy strumieniowe a nie plytkowe, bo te są czulsze.
Ponieważ mamy nasz osobny dzial to pomyslałam o dwóch nowych wątkach:
"Co, gdzie, kiedy?" - tam mogłybyśmy dzielić się informacjami o wyprzedażach, fajnych imprezach, okazjach itp.
"Spotkania - te małe i te duże" - może będziemy wreszcie się częściej widywać?
Co wy na to?
Irlandia - jak najbardziej za jestem Tylko faktycznie, ruch tu niewielki, więc nie wiadomo, jakie będzie zainteresowanie... No i wypadałoby w razie rozwoju podforum, aby ktoś czuwał nad porządkiem, nad niepowielaniem nowych wątków etc.
reklama