reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Dziewczyny, mam pytanko, trochę tak dziwnie sie czuje, bo w sumie powinnam to wszystko wiedziec sama, ale juz nie wiem co mam o tym wszystkim myslec. No wiec, miesiaczke powinnam miec 7 dni temu, dwa dni po uplywie zrobilam test ktory wyszedl negatywnie,wiec bylam spokojna, ale od 3 dni bola mnie jajniki i piersi, a jak wczoraj zobaczylam ze z sutkow leci mi jakas biala wydzielina to spanikowalam i zrobilam 2 test ktory tez wyszedl negatywnie. POwiedzcie czy istnieje mozliwosc ciazy?? Nie biore tabletek, nie stalo sie nic co moglo by sprawic ze miesiaczka sie opozni. POza tym jak bylam z Zocha w ciazy to mialam podobne symptomy, tylko zastanawia mnie to ze jezeli bym juz byla to dlaczego te 2 testy wyszly negatywnie...
POzdrawiam ciplutko i czekam na jakies porady bo oszaleje:tak:

testy moga wychodzic negatywnie z wielu powodow :-):tak:
powinno sie je robic iles dni po spodziewanej miesiaczce chyba... nie wiem dokladnie bo ja zwasze nie moge czekac tak dlugo :-D:-p
ale symptomy faktycznie dziwne
robisz testy z porannego moczu?? a moze mialas jakis stres ostatnio przezycia?? i stad byloby to zatrzymanie okresu no ale ten bol jajnikow i piersi :confused:

Stresy jakie moglam miec to takie jak zwykle nic nowego, testow nie robilam z porannego moczu to fakt, ale teraz te testy sa juz takie ze obojetne kiedy sie je zrobi daja ponoc dobry wynik. Mnie nie przeraza mysl o samej ciazy, bede sie cieszyla, ale teraz czuje sie jak w takim zawieszeniu, nie wiem co i jak i to nie daje mi spokoju, poza tym juz zaczynam wariowac bo mysle sobie ze jesli to nie ciaza to moze jakas choroba:dry: teraz milion mysli na sekunde, na niczym nie moge sie skupic, a nawet teraz nie mam kiedy do lekarza pojsc, bo albo z Zocha nie ma kto zostac, albo jestem w pracy.

Magda, ja w tej ciąży robiłam z 5 razy testy z czego dopiero ostatni miałam pozytywny, ponad miesiąc po spodziewanej miesiączce. Po prostu coś mi się rozregulowało (zresztą wcześniej też nie miałam regularnych miesiączek).

Dzień dobry!
Madziu a może betę zrob. Jak masz jakieś podejrzenia to to cię uspokoi a jak nie to to może testy strumieniowe a nie plytkowe, bo te są czulsze.
Ponieważ mamy nasz osobny dzial to pomyslałam o dwóch nowych wątkach:
"Co, gdzie, kiedy?" - tam mogłybyśmy dzielić się informacjami o wyprzedażach, fajnych imprezach, okazjach itp.
"Spotkania - te małe i te duże" - może będziemy wreszcie się częściej widywać?
Co wy na to?

ja jestem za, skoro to jest osobny dział to można podwątki zrobić. szkoda tylko że zainteresowanie Łodzianek jest niewielkie :/

Irlandia - jak najbardziej za jestem :) Tylko faktycznie, ruch tu niewielki, więc nie wiadomo, jakie będzie zainteresowanie... No i wypadałoby w razie rozwoju podforum, aby ktoś czuwał nad porządkiem, nad niepowielaniem nowych wątków etc.

reklama
Do góry