reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

jest super pogoda to mamuśki albo na spacerach albo może na wakacjach, a i pewnie niektóre w pracy :( dlatego tu taka cisza, ja też prawie cały dzień poza domem.

reklama
idarnowska!

Zdjęcia robią wrażenie, ładne widoki. Z ciebie niezła laseczka.:-)

mamusiaagusia!

Dobrze jest mieć doświadczoną mamuśkę w swoim gronie. Ja napewno chętnie skorzystam z rad.

Nie ukrywam, ze pomysl o zalozeniu tego watku sciagnelam :zawstydzona/y: od kolezanki. ktora zrzesza mamy z lublina. Mam nadzieje, ze nie bedzie miala mi tego za zle ;-).
Na pewno jest tu duzo mam z lodzi i okolic. z pewnoscia fajnie bedzie sie zakuplowac.
a wlasnie, powiedzcie przy okazji co sadzicie o sytuacji naszego ICZMP??????
Mam nadzieje, ze go nie zamknal!!!!

reklama
Witam was bardzo cieplutko, ja mam chwile wolnego, zwiedzam, zwiedzam i jeszcze raz zwiedzam londyn, na poczatku nie bardzo mi sie podobalo ale teraz jest tylko lepiej, mialam zamiar zostac tutaj na 3 miesiace i zarobic troche pieniazkow ale juz nie daje rady bo strasznie za zosia tesknie i wracam chyba w przyszlym tygodniu,jak ogladam prognoze pogody to az mnie sciska bo tu jest zimno i ciagle pada. Pozdrowienia z deszczowego londynu

Do góry