reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Witam was bardzo cieplutko, ja mam chwile wolnego, zwiedzam, zwiedzam i jeszcze raz zwiedzam londyn, na poczatku nie bardzo mi sie podobalo ale teraz jest tylko lepiej, mialam zamiar zostac tutaj na 3 miesiace i zarobic troche pieniazkow ale juz nie daje rady bo strasznie za zosia tesknie i wracam chyba w przyszlym tygodniu,jak ogladam prognoze pogody to az mnie sciska bo tu jest zimno i ciagle pada. Pozdrowienia z deszczowego londynu

to wracaj do nas szybko, bo tu może najgoręcej nie jest ale pogoda sie poprawia i dzisiaj nie padało wcale:-):-)ja też bym bez swojego Słonka małego nie wytrzymała, jak jej parę godzin nie widzę to już sie martwię i denerwuje a od 16.08 wracam do pracy wiec bede musiała sie przyzwyczaic jakoś.

reklama
Ja sie dolacze. Co prawda jeszcze nie bylam na zadnym z takich spotkan, ale co mi tam. PISZE SIE. Wiec do zobaczenia 2.09.
Mam nadzieje ze ustalimy tylko konkretne miejsce...;-)
Mysle ze park bedzie najlepszy.:tak:
Czekam na wiesci. Jestem na gg

:-DNo to może ja się nieśmiało przyłącze do Mam z łodzi i okolic
jestem z Bełchatowa ale tymczasem siedze w Świnoujściu gdzie pracuje mój mąż
Mam 7 miesięcznego Synka Olivierka Maxa. Jest naszym oczkiem w głowie:tak:
Widze, że większość z Łodzkich Mam na już duże dzieciaszki??

halo. halo lodzianki!
Ja od niedawna jestem lodzianka bo jeszcze do lutego bylam roddowita naleczowianka :)
ale ten fakt mnie cieszy.
My mieszkamy blisko manufaktury/cmentarna.
a spotaknie to bardzo dobry pomysl :)
Mamusie z moich okolic gdzie chodzicie na spacery?? ;)

reklama
Do góry