Dziewczyny ja rodziłam w Matce Polce na "1", i przyznam że nie jestem źle nastawiona... leżałam 2 tyg przed porodem i jak na taki wielki szpital nie było najgorzej ( wcześniej rónież leżałam na Matczyno-płodowym i tam mi się średnio podobało). Najmilej wspominam jednak już oddział noworodków "1" super babeczki (oczywiście były wyjątki ). Skończyłam cesarką - ale ja za to upierałam się przy naturalnym.. jednak się nie udałoJa znam, opiekował się mną gdy leżałam na patologii ciąży przez 1,5 miesiąca w Matce Polce. Jeśli będziesz rodzić na jego oddziale, na medycynie matczyno-płodowej (tam rodziłam) to naprawdę nie masz się czego obawiać. Personel fajny, profesjonalny i życzliwy.
Ale zaznacz przy przyjmowaniu do szpitala, że chcesz koniecznie na Medycynę matczyno płodową, pozostałe dwa oddziały już nie są takie fajne...
reklama
ja tez rodziłam na jedynce w ICZMP i wspominam dobrze. lezałam tam ponad miesiąc. polozne wszystkie przesympatyczne, no prawie wszystkie tylko lekarze, a właściwie tylko ordynator, nie potrafil rozmawiac z pacjentką, ktora za wszelką cene chciala jeszcze byc jak najdluzej w ciązy(czyli ze mną)... ale to zupełnie inna historia...
Hej Mamusie!! Jestem w 26 tygodniu ciąży i będe rodzi w CZMP. Powiedzcie mi coś na temat dr. Niwalda i ogólnie rodzenia w CZMP, bo słyszałam że połozne i pielegniarki sa okropne, a mnie czeka cesarka więc nie wiem czy rodzi tam czy moze jednak gdzies indziej?? Pozdrawiam :-)
Witam nowe zaciążone
Niwald i Radwan pracują na rozrodczości i przy porodach nie są.
Olutka moja koleżanka w lutym rodziła po in vitro i mówiła, że in vitro wg NFZ nie jest wskazaniem do cesarki. Ona sobie załatwiła i miała cesarkę, ale jak przyjechała, na izbę przyjęć z bólami to szykowali ją do porodu naturalnego.
Niwald i Radwan pracują na rozrodczości i przy porodach nie są.
Olutka moja koleżanka w lutym rodziła po in vitro i mówiła, że in vitro wg NFZ nie jest wskazaniem do cesarki. Ona sobie załatwiła i miała cesarkę, ale jak przyjechała, na izbę przyjęć z bólami to szykowali ją do porodu naturalnego.
reklama