reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Witam koleżanki z miasta Łodzi:)
zaglądam i zaglądam tyle informacji już pospisywałam czas rozpocząć znajomość: Magda vel MsMickey:) Pierwsza ciąża:) Termin na czerwiec tak jak b_margot. Właściwie koniec czerwca więc zobaczymy jak się sprawa zakończy... na razie 14 tydzien wiec powoli:)
Pozdrawiam:)

Dzieki wampi za przyjecie :) Ja mieszkam na Radogoszczy, a Ty?

MAdzia, to super mamy termin na ten sam miesiac, jest szansa ze spotkamy sie w szpitalu :D gdzie planujesz rodzic i w ktorej czesci Łodzi mieszkasz?

Ewafoto,wlasnie ogladalam twoja stronke, zdjecia sa super :) MAm w zwiazku z tym pytanie, czy sesje robisz tylko w Warszawie,czy w Łodzi też?

No to i ja sie witam po dosc dlugiej przerwie i jakos mam wrazenie ze tej starej ekipy tu nie ma?
Widzę same nowe kolezanki, ale milo.

No to chyba sie przypomne;) viki mama damiana 11 lat i pawła 4 latka. Mieszkamy sobei w aleksandrowie łodzkim...moze jest tu ktos z moich okolic?

Pozdrawiam cieplo

PomiędzY Dabrową a Chojnami więc trochę dalej... a plan mam rodzić w CZMP. Jako że jakieś 7 min od domu i jednak fachowcy. A Ty planujesz gdzieś bliżej siebie?
Pozdrawiam i do zobaczenia/napisania wkrótce:)

No i już niedługo chcę zapisać się do szkoły rodzicielstwa w czmp ciekawe czy dowiem się czegoś ciekawego...

Ostatnia edycja:
witam, bierzemy udział z córcią w konkursie, baaardzo gorąco zapraszam do obejrzenia naszego zdjęcia i zagłosowania, można oddawać głosy każdego dnia :)
Martynka i Basia :) - Zdjęcie - *-spam-*
szaleńczo zapraszam i z góry serdecznie dziekuję!

vampi, no nie mow jeszcze ze Radogoszcz Wschód?

Mickey, ja w Madurowiczu lub w Salve, z uwagi na bliskosc dojazdu.

viki, to znaczy ze robimy wlasnie mała reaktywację forum? tym bardziej sie ciesze, im wiecej nas tym milej :)

reklama
Do góry