reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Witam koleżanki z miasta Łodzi
zaglądam i zaglądam tyle informacji już pospisywałam czas rozpocząć znajomość: Magda vel MsMickey Pierwsza ciąża Termin na czerwiec tak jak b_margot. Właściwie koniec czerwca więc zobaczymy jak się sprawa zakończy... na razie 14 tydzien wiec powoli
Pozdrawiam
zaglądam i zaglądam tyle informacji już pospisywałam czas rozpocząć znajomość: Magda vel MsMickey Pierwsza ciąża Termin na czerwiec tak jak b_margot. Właściwie koniec czerwca więc zobaczymy jak się sprawa zakończy... na razie 14 tydzien wiec powoli
Pozdrawiam
ELWIRKA 25
Mamuśka
witam nowe mamuśki:-)
No to i ja sie witam po dosc dlugiej przerwie i jakos mam wrazenie ze tej starej ekipy tu nie ma?
Widzę same nowe kolezanki, ale milo.
No to chyba sie przypomne viki mama damiana 11 lat i pawła 4 latka. Mieszkamy sobei w aleksandrowie łodzkim...moze jest tu ktos z moich okolic?
Pozdrawiam cieplo
Widzę same nowe kolezanki, ale milo.
No to chyba sie przypomne viki mama damiana 11 lat i pawła 4 latka. Mieszkamy sobei w aleksandrowie łodzkim...moze jest tu ktos z moich okolic?
Pozdrawiam cieplo
MsMickey
Fanka BB :)
PomiędzY Dabrową a Chojnami więc trochę dalej... a plan mam rodzić w CZMP. Jako że jakieś 7 min od domu i jednak fachowcy. A Ty planujesz gdzieś bliżej siebie?
Pozdrawiam i do zobaczenia/napisania wkrótce
No i już niedługo chcę zapisać się do szkoły rodzicielstwa w czmp ciekawe czy dowiem się czegoś ciekawego...
Pozdrawiam i do zobaczenia/napisania wkrótce
No i już niedługo chcę zapisać się do szkoły rodzicielstwa w czmp ciekawe czy dowiem się czegoś ciekawego...
Ostatnia edycja:
witam, bierzemy udział z córcią w konkursie, baaardzo gorąco zapraszam do obejrzenia naszego zdjęcia i zagłosowania, można oddawać głosy każdego dnia
Martynka i Basia - Zdjęcie - *-spam-*
szaleńczo zapraszam i z góry serdecznie dziekuję!
Martynka i Basia - Zdjęcie - *-spam-*
szaleńczo zapraszam i z góry serdecznie dziekuję!
vampi, no nie mow jeszcze ze Radogoszcz Wschód?
Mickey, ja w Madurowiczu lub w Salve, z uwagi na bliskosc dojazdu.
viki, to znaczy ze robimy wlasnie mała reaktywację forum? tym bardziej sie ciesze, im wiecej nas tym milej
Mickey, ja w Madurowiczu lub w Salve, z uwagi na bliskosc dojazdu.
viki, to znaczy ze robimy wlasnie mała reaktywację forum? tym bardziej sie ciesze, im wiecej nas tym milej
reklama