Ja na basen chętnie bym się przeszła, bo kupiłam sobie już dawno temu kostium i nie ma go gdzie przetestować. Ja bardzo lubie pływać, więc najlepiej na takie zwykłe pływanie. Jeżeli któraś by się ze mną wybrała to ja najchętniej w tygodniu, póżnym wieczorem ( po 20h). Są chętne?
reklama
marysia868
mama Macieja
a na areobik sa jakies chetne. wiesz nancy u mnie jest problem tego typu, ze basen bylby najlepszy bo nie obciaza stawow , a ja mam bardzo duza nadawge, i jest po zapaleniu i kontuzji (ze4-5lat temu) kolana .
a na spacer , umówimy sie wkoncu?
my jutro od rana do lekarza idziemy , ale moze popoludniu, albo w nastepnym tyg
a na spacer , umówimy sie wkoncu?
my jutro od rana do lekarza idziemy , ale moze popoludniu, albo w nastepnym tyg
Nancy1529
Fanka BB :)
Dymelek, a z której części Łodzi jesteś? Ja na basen bardzo chętnie, tez mam kostium niedawno kupiony, mieliśmy iść we 3 na basen, ale rozłozyłam się na potężne przeziębienie
Marysia, ja jestem otwarta na propozycje. Może jakoś w przyszłym tygodniu? Inne dzieciaki się wykurują, to większą gromadką mamuś pójdziemy
Marysia, ja jestem otwarta na propozycje. Może jakoś w przyszłym tygodniu? Inne dzieciaki się wykurują, to większą gromadką mamuś pójdziemy
ELWIRKA 25
Mamuśka
ja tez bardzo chtnie pójdę z wami
Nancy1529
Super To trzeba korzystać z pogody :]
Niunia, a z której części Łodzi jesteś?
Niunia, a z której części Łodzi jesteś?
Nancy1529
To ustalimy jakieś dogodne miejsce, bo mamy nieco osiedlowy rozrzut Może na Kaliskim, w przyszłym tygodniu? I pójdziemy do jakiegoś parku? Co Wy na to, Mamusie?
ELWIRKA 25
Mamuśka
ja jestem za oprócz wtorku
reklama
marysia868
mama Macieja
ja tez za oprocz wtorku i czwartku.
dziewczyny potrzebuje dermatologa dla doroslych bardzo pilnie, piszcie na priv najlepiej na nfz
dziewczyny potrzebuje dermatologa dla doroslych bardzo pilnie, piszcie na priv najlepiej na nfz