reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
hej dziewczyny. moj synek ma 1,5 roku. akurat w poniedzialek lub wtorek bede w lodzi i tak sie zastanawiam czy znacie jakies ciekawe ciucholandy w lodzi z markowymi ciuszkami w fajnych cenach...

hej dziewczyny. moj synek ma 1,5 roku. akurat w poniedzialek lub wtorek bede w lodzi i tak sie zastanawiam czy znacie jakies ciekawe ciucholandy w lodzi z markowymi ciuszkami w fajnych cenach...

Polecam outlet Tuptupa na ul. 28 Pułku Strzelców Kaniowskich - często są fajne promocje. Osobiście kupiłam tam większość rzeczy dla malucha. Kolekcje podobno starsze, ale moda "dzieciowa" przecież się nie zmienia.

wielkie dzieki neki... nawet stronke internetowa maja :) hihihi zaraz bede po niej szperac :)

a tak na marginesie nie jest ktoras z was zainteresowana ubraniami ciazowymi, ciuszkami dla dziecka od 0 do 12-chlopiece oraz unisex oraz laktatorem avent?? bo mam na sprzedaz i chce sie tego pozbyc zeby ,,podbudowac'' budzet przed zakupami :) bede w lodzi w p[oniedzialek lub wtorek... moglabym to zabrac ze soba i moze jakas osoba by sie znalazla... ceny wszystkioe do mega negocjacji :)

a propo ciucholandow jakby ktos znal jeszcze jakis adres to bardzo prosze :)

kurde... wlasnie zerknelam na ten sklep i ceny maja zarabiscie drogie jak na takie ciuszki... bodziak z dlugim rekawem min. 20zl :/ a moze na miejscu jest taniej?? czy ceny takie jak maja na stronce sa tez takie same na miejscu??

Ja kupowałam to było tak - pajac kosztował 17 zł, a drugi za 1 zł. Więc wydaje mi się, że się opłacało. Trzeba tam jechać, nie ma co przeglądać stronki. Na stronce zupełnie co innego niż w sklepie

cześc dziewczyny :)
Ostatnie 2 tygodnie to był dla mnie koszmar - jednym słowem przeprowadzka.. ile myśmy nagromadzili przez te kilka lat wszelkiego badziewia i śmieci - to się w głowie nie mieści. Na szczęście już jestem przeprowadzona, zrobiłam ostra selekcję wszystkiego dosłownie i zabraliśmy ze sobą tylko potrzebne rzeczy. A teraz jestem już w Wa-wie i delektuję się lenistwem :) Gotuje obiadki, powili sobie prasuję, a w międzyczasie wysyłam CV :) Warszawa fajna jest, ale za Łodzią tez bee tęsknić.

Dziewczyny, a co u was?
Sandrahaha - na Wschodniej jest dużo ciucholandów - nie pamiętam nazw ale jest kilka fajnych. Zaczynają się zwłaszcza na Wschodniej przy Narutowicza.

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

reklama
Do góry