reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Matitka, ja jestem zwolenniczką, w takich przypadkach, raczej radykalnych rozwiązań. Skoro zostawił Cię samą, w takim etapie zycia, kiedy najbardziej sie potrzebuje wsparcia i opieki, to nie zasługuje na żadną szansę. Ja rozumiem, że mozna mieć różne kryzysy, brak pieniędzy, chore dziecko, ale sa ludzie, którzy to przezywają, ale jednak daja radę i są razem. Skoro raz już tak zrobił, może to zrobić ponownie, a Ty zawsze będziesz cierpieć

reklama
Cześć dziewczyny,

Udało się nam wynająć nasze mieszkanie w Łodzi:-) Bardzo się cieszę, bo to wcale nie było takie oczywiste - mieszkanie jest w okolicach Matki Polki więc daleko od centrum. ALe się udało. I teraz czeka mnie wywiezienie całej zawartości szaf, bo babeczka zażyczyła sobie, zeby zostawić wszystkie meble puste.. roboty mam po dziurki w nosie.. i teraz to wszystko przewieźc do Wa-wy, część po rodzicach porozdawać, na strychach pochować. I od 1 października będę do Was pisać ze stolycy..

Dajcie mi jakiegoś wirtualnego kopa, żebym zaczęła szukać pracy:cool2:

Pozdrawiam, Ewa
...czas zamknięty w kadrze - Fotografia dziecięca

He he, dzięki Kinia, ale fotografia to nie jest moja główna praca. To tylko zajęcie dodatkowe. Będę szukać w dziedzinie spec. ds exportu, sprzedaży międzynarodowej, cos w tym stylu. Udało mi się wysłać dzisiaj pierwsze CV do Wawy, ale raczej się nie nastawiam, bo był wymóg dużego doświadczenia, he he, ale nie zaszkodzi :)

Pozdrawiam, Ewa
...czas zamknięty w kadrze - Fotografia dziecięca

hej , Ja dr Jaaszka osobiie nie znam ale jak bylam w szpitalu kolezanka mi go polecała i miał mnie wziąśc pod swoje skrzydła, (ale ze dnia nastepnego wszystko sie posypało, nie było takiej potrzeby) ale z tego co wiem jest to lekarz z powołania, i naprawde potrafi zając sie pacjentka.

U nas Maciek zdrowy, Moj M mial teraz urlop wiec nawet nie mialam iedy wejsc na babyboom. Impreza udana , tort srednio, ale czasem tak bywa.
Od poniedziałku biore sie za siebie, wciaz szukam mamy co by choc raz w tyg na jakis areobik albo cos poszla ze mna:(,

W pt zrobilismy sobie wycieczke krecac sie przez 4 i pol godziny po autostradzie pojechalismy w bardzo jak dla mnie nostalgiczne miejsce obozy koncentracyjne na slasku.
jeden obejrzalam , drugi nie wszystko bo maciek sie przesikal i musialam wrocic do samochodu z nim.

Marysia868 ja też szukam motywacji żeby się wziąć za siebie. Chciałam się zapisać na aquaareobic ale nie było już miejsc... i jakoś sie zdemotywowałam. Myślałam jeszcze o jakimś basenie, bo w wodzie nie widać przynajmniej ciała. Areobików nie lubię za bardzo bo nie mam za grosz wyczucia rytmu i zawsze od grupy odstaje i to strasznie w tych piekielnych lustrach widać...

reklama
Do góry