reklama
marysia868
mama Macieja
warto, ja wlasnie wrocilam..postawiony duzy namiot mowia o rozwoju dziecka, o snie, wiadomo reklamuja pampersa, ale pokazuja jak nasze dzieci widza nas , fotel, lozko, krzeslo naprawde polecam.Jest pedriatra ktorego mozna zapytac o wiele rzeczy, i darmowy pilnowany parking dla wozków.
kurczak1305
mamusia synusia
Hehe,plac zabaw to ja ze swojego okna widzę ,a i mogę podejść i do koło CIę,mnie wsio rybka ;-)Kurczaczku pewnie możemy sie umówić na spacer ;-) Może masz jakis koło siebie plac zabaw czy możesz podjechac do mnie ;-)
A na rehablilitacje chodzi bo ma skrzywienie i ma nie równe łopatki Julka.A chodzić uwielbia bo lubi wykonywac ćwiczenia na sali.
Pytanko tylko kiedy i heja ;-) jedziemy z koksem
A no to uff,dobrze,ze lubi te ćwiczenia
O,to rzeczywiście wyglada na ciekawie,trzaby się kiedy wybrać na towarto, ja wlasnie wrocilam..postawiony duzy namiot mowia o rozwoju dziecka, o snie, wiadomo reklamuja pampersa, ale pokazuja jak nasze dzieci widza nas , fotel, lozko, krzeslo naprawde polecam.Jest pedriatra ktorego mozna zapytac o wiele rzeczy, i darmowy pilnowany parking dla wozków.
marysia868
mama Macieja
a nie wiesz kiedy ona wraca z tego urlopu bo ja tam dzwonie a nikt nie odbiera.
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Kurczaczku to moze po weekendzie w poniedziałek lub we wtorek i mogę sie przejść w twoje okolice.Sie zgadamy jeszcze o której ;-)
kurczak1305
mamusia synusia
Nie mas problemas ;-) a my właśnie pomykamy zaraz na plac zabaw na huśtawki,bo przecież mój Cyc bez huśtawki to jak ja bez kawy z rańca
matitka
Fanka BB :)
a nie wiesz kiedy ona wraca z tego urlopu bo ja tam dzwonie a nikt nie odbiera.
mi kazala przyjsc kolo 29-30 aby karte ciazy zalozyc. a chyba ten tydzien na urlopie sa.
podobno na sienkiewicza jest jakis dobry lekarz Laskowski czy jakos tak, miala mi siostra M podeslac adres ale pewnie zapomniala.
Ewafoto
WOW, dziewczyny, jak tu tętni życiem, super
))
Ja właśnie wróciłam z kilkudniowego pobytu od rodziny, która mieszka na wsi pod Białymstokiem. Mają 3 dzieci w wieku 6-9 lat i baaardzo tam sobie odpoczęłam
bo moja Amelka przez cały czas bawiła się z dziećmi. Dopiero zauważyłam jak jak ona się zmieniła, rok temu jak byliśmy to mi z rąk nie schodziła, a teraz roznosili górę domu, właściwie to wołała mnie tylko na siku i jak sobie zrobiła kuku
))
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
Ja właśnie wróciłam z kilkudniowego pobytu od rodziny, która mieszka na wsi pod Białymstokiem. Mają 3 dzieci w wieku 6-9 lat i baaardzo tam sobie odpoczęłam
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
matitka
Dziewczyny w ten weekend w port lodz sa atrakcje dla dzieci.
IICG | Kosmiczny Weekend
IICG | Kosmiczny Weekend
reklama
Ewafoto
Ja w weekend wybieram się na jakieś zakupy, ale szczerze mówiąc nie bardzo lubie Port - nie wiem jak Wam ale mnie ciężko się tam chodzi. A czy któraś z Was wybiera się na te atrakcje?
Pozdrawiam, Ewa
PROMOCJA NA SESJĘ ZDJĘCIOWĄ NOWORODKA
Pozdrawiam, Ewa
PROMOCJA NA SESJĘ ZDJĘCIOWĄ NOWORODKA