reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Mój Adaś niestety przespał 12 i nigdzie nie pojechaliśmy. :-( Może popołudniu pojedziem całą trójką. Jak któraś wróci to może by napisała jak to jest zorganizowane, czy wogóle warto tam się wybierać?

reklama
warto, ja wlasnie wrocilam..postawiony duzy namiot mowia o rozwoju dziecka, o snie, wiadomo reklamuja pampersa, ale pokazuja jak nasze dzieci widza nas , fotel, lozko, krzeslo naprawde polecam.Jest pedriatra ktorego mozna zapytac o wiele rzeczy, i darmowy pilnowany parking dla wozków.

Kurczaczku pewnie możemy sie umówić na spacer ;-) Może masz jakis koło siebie plac zabaw czy możesz podjechac do mnie ;-)
A na rehablilitacje chodzi bo ma skrzywienie i ma nie równe łopatki Julka.A chodzić uwielbia bo lubi wykonywac ćwiczenia na sali.
Hehe,plac zabaw to ja ze swojego okna widzę ,a i mogę podejść i do koło CIę,mnie wsio rybka ;-)
Pytanko tylko kiedy i heja ;-) jedziemy z koksem
A no to uff,dobrze,ze lubi te ćwiczenia
warto, ja wlasnie wrocilam..postawiony duzy namiot mowia o rozwoju dziecka, o snie, wiadomo reklamuja pampersa, ale pokazuja jak nasze dzieci widza nas , fotel, lozko, krzeslo naprawde polecam.Jest pedriatra ktorego mozna zapytac o wiele rzeczy, i darmowy pilnowany parking dla wozków.
O,to rzeczywiście wyglada na ciekawie,trzaby się kiedy wybrać na to

a nie wiesz kiedy ona wraca z tego urlopu bo ja tam dzwonie a nikt nie odbiera.

mi kazala przyjsc kolo 29-30 aby karte ciazy zalozyc. a chyba ten tydzien na urlopie sa.
podobno na sienkiewicza jest jakis dobry lekarz Laskowski czy jakos tak, miala mi siostra M podeslac adres ale pewnie zapomniala.

WOW, dziewczyny, jak tu tętni życiem, super :)))

Ja właśnie wróciłam z kilkudniowego pobytu od rodziny, która mieszka na wsi pod Białymstokiem. Mają 3 dzieci w wieku 6-9 lat i baaardzo tam sobie odpoczęłam :) bo moja Amelka przez cały czas bawiła się z dziećmi. Dopiero zauważyłam jak jak ona się zmieniła, rok temu jak byliśmy to mi z rąk nie schodziła, a teraz roznosili górę domu, właściwie to wołała mnie tylko na siku i jak sobie zrobiła kuku :)))

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

reklama
Do góry