reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Marysia868 Gratulacje:))))))))))))))))))))))))))))
Uśka miała dzisiaj CUM - nie ma żadnej wady wrodzonej, to po prostu były bakterie. Więcej o badaniu napiszę jak się uspokoję i sobie poukładam, bo ICZMP i jego personel to p... ale juz nie chcę się denerwować. Teraz otworzę pifko i będę się cieszyć, że dziecko nie wadliwe...
Ło,Zea,z tego co widze,to niezłą nerwówke miałaś

Dwa tygodnie to nie długo możesz poczekać no chyba że będzie się coś działo.Bo i tak pewnie nie wiele byś się dowiedziała z wizyty teraz ;-)
Kurczak a ty z jakiego rejonu Teofilowa jesteś?
okolice Rydzowej,a Ty ?

Ostatnia edycja:
Dziewczynki czy na tego Papersa wybiera się któras z mam z małym dzieckiem takie jak moje "wózkowym" ? Skotkanie o 12 przed ZOO?
Kinia będziesz szła o tej 16?

Kurczaczku ul.Łanowa.Okolice Traktorowej i Rojnej w stronę Żabieńca.
Ja na pampersa się nie wybieram bo już kiedyś byłam i wiem mniej więcej co tam jest ale pewnie za rok będe chętna z maluszkiem pójść no bo moje córki to na taka imprezke za stare trochę :laugh2:.A zresztą na 15 mam rehabilitację ze starszą córką.

Ostatnia edycja:
ja bym poszla ale na 12 jestem umowiona z tata kolo dworca bo akurat bedzie dzieci do Łodzi odwozil i ma dla chlopcow zelki i czekolady jakies z niemiec, a jutro rodzice przyjezdzaja.
Kacper sobie zarzyczyl aby dziadek mu lozko pietrowe przywiozl.
Kurcze tam swoje mieszkanie ale z praca do duszy.

marysia ja bylam prywatnie tylko dlatego aby sprawdzic czy wszystko ok, ale byl gdzies 7 tc a ciaza wychodzila o tydzien mlodsza i serduszko bylo widac.
Jesli pojdziesz prywatnie usg ci zrobia a panstwowo tutaj nie wiem, kiedy robia.

Aha bylam wczoraj na usg w koperniku jakis mlodziutki lekarz mi robil usg, nawet przystojny ;)
Dzidziulek ma sie dobrze i serducho bilo, tylko co ide na usg to cosnowego wynajduja, wczoraj jakas torbiel na jajniku a jak bylam prywatnie to lekarka mowila ze nic nie ma.
No i mam nazwisko lekarza Połatyński Andrzej, gorszego lekarza nie spotkalam poki co.

Napisal mi ze mam slad plynu z zatoce Douglasa. Pytalam sie czy dobrze to powiedzial ze wszystko ok.

ale jesli bylas u mojej i od niej skierowanie na usg dostalas to nie powiedziala ci gdzie? ja robiłam w przychodni tez na gornej , ona mnie tak kierowalA, tylko nie pamietam ulicy jak znajde to napisze. ale tam jest bardzo fajny facet i dobre usg, terminy tez nie sa dlugie.

U mnie radosc radosc i radosci jutro jeszcze ide na bete zeby bylo juz na 100procent , ale te grube krechy na tescie mnie przekonaly

Kurczaczku ul.Łanowa.Okolice Traktorowej i Rojnej w stronę Żabieńca.
Ja na pampersa się nie wybieram bo już kiedyś byłam i wiem mniej więcej co tam jest ale pewnie za rok będe chętna z maluszkiem pójść no bo moje córki to na taka imprezke za stare trochę :laugh2:.A zresztą na 15 mam rehabilitację ze starszą córką.
No to Madzik jak najbardziej nam wskazane spaceroo w jakimś możliwym czasie,nie ma bata,jak my tak blisko się
Powodzenia na rehabilitacji
Nie wiem,chyba nie doczytałam,czemu chodzicie na rehabilitację?
U mnie radosc radosc i radosci jutro jeszcze ide na bete zeby bylo juz na 100procent , ale te grube krechy na tescie mnie przekonaly
Hehe,no to czyli wygląda na to ,ze Twoje małe majówczątko będzie miało rodzeństwo przy takich hehe i superowo i Gratki jesio raz
Będziem trzymać kciukole

reklama
Kurczaczku pewnie możemy sie umówić na spacer ;-) Może masz jakis koło siebie plac zabaw czy możesz podjechac do mnie ;-)
A na rehablilitacje chodzi bo ma skrzywienie i ma nie równe łopatki Julka.A chodzić uwielbia bo lubi wykonywac ćwiczenia na sali.

Do góry