marysia868
mama Macieja
lekarze to czasem wymyslaja bo nie miesci im sie w glowie ze dziecko moze nie byc standardowe , np moja neorolog jest naprawde spoko babka, ide do niej w czerwcu, on jak ostatnio widziala macka powiedziala ze nie ma sie czym przejmowac dzieci rozwijaja sie roznie, ale ona nie widzi nic niepokojacego w odroznieniu do innych lekarzy ktorzy kieruja sie niskim apgarem mojego syna, i dziwia sie ze nic mu nie jest i nie mial wiekszych problemów , wylewow itp.
tak w lipcu mam inna p.dr w poradni rehabilitacyjnej ale moze uda sie isc wczesniej bo nie pokoji mnie to jego siedzenie krzywe. Poza tym śmiga jak szalony na czworaka.
A ja mam znowu problem z rana po cesarce w jednym miejscu zrobila mi sie taka mala ranka, moze to jakies zrosty..same problemy mam z tym zdrowiem powiem wam ze powoli sie zalamuje, bo nie moge znalezc porzadnego lekarza co by uwzglednil inne czynniki mojego zdrowia w leczeniu.
tak w lipcu mam inna p.dr w poradni rehabilitacyjnej ale moze uda sie isc wczesniej bo nie pokoji mnie to jego siedzenie krzywe. Poza tym śmiga jak szalony na czworaka.
A ja mam znowu problem z rana po cesarce w jednym miejscu zrobila mi sie taka mala ranka, moze to jakies zrosty..same problemy mam z tym zdrowiem powiem wam ze powoli sie zalamuje, bo nie moge znalezc porzadnego lekarza co by uwzglednil inne czynniki mojego zdrowia w leczeniu.