reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Ja jedziłam na Teofilów i to dośc czesto.Mnie osobiście sie tam podobało, woda w basenach ciepła.W zasadzie w każdym.Wiadomo w dużym chłodniejsza niż w brodziku ale tez ciepła.W brodziku cieplusieńka, Kamilka nie mozna było z niego wyciąnąć.Moim zdaniem jedynym mankamentem, jest szatnia i przebieralnia.Sa tam takie boksy, żeby sie przebrac.Dla jednej osoby one w zupełności wystarczaja, ale jak trzeba tam wejśc z dzieckiem i przebrać tez je, to jest troche gorzej.

Wiecie a ja przewaznie zaglądam tutaj, a inne wątki to przeglądam.
PHANTAS muszę zajrzeć na majówki, bo przecież mój Oskarek majówkowy :)

Witam wszystkichTez jestem z łodzi co prawda na przebywam głównie na starających ale miło poznać kogoś z Łodzi. mam już córę 13 letnią ale zawsze chciałam dwójkę. pozdrawiam wszystkie kobitki z łodzi. ;D

hej! Agawa jak bedziesz miec chwilke i zajrzysz tu do nas to skrobnij prosze co Twojej córci najlepiej pomagalo na AZS! znowu mnie obsypalo... juz nie wiem co robic! nie chce smarowac sie sterydami na calym ciele bo to wybiela :( od paru tyg nie uzywam zadnych plynow do kapieli, mydla itp i poprawy nie widac :( zamierzam kupic jakis specjlany preparat do kapieli - moze wiesz co jest najlepsze?? z góry dzieki!!!

Nie wiem czy ci to pomoże ale seria Oilatum jest dobra jest to neutralne dla skóry.Zapytaj w aptece czy ci się nada zanim kupisz.

Jestem, jestem :) Miałam w domu infekcję i Julka znowu obsypana była - tak jak Ulik ;D Ale serio, Zyrtec albo jakieś inne paskudztwo łykasz? Kup sobie Oilatum żel pod prysznic + krem do ciała... powalcz w aptece o próbki z SVR - dostają tylko im bokiem idą (jak wpadniesz do mnie to ci odleję trochę w słoiczek) bo jest drogi i nie wszystkim pomaga.. proponuję też Elidel ale kosztuje swoje z tym, że właściwości ma takie jak sterydowe mazidło - tyle tylko, że nie zawiera sterydów..

Jutro Julencja ma 5 urodziny :) Byłam dzisiaj w Galerii w Smyku - bo tylko tam sa te Little Pony do karmienia - i mało ataku serca nie dostałam przedzierając się w godzinach szczytu przez miasto :( Jechałam Piłsudskiego ale skapitulowałam i na okrągło przez Dąbrowę na Olechów pojechałam, potem na Janów to już tylko rzut beretem ;)

Kobiety,
czy Wy zostawicie sprawę tego paszkwila na Gazecie.pl? Ja bym nie darowała - tam są umieszczone Wasze personalia a artykuł aż okapuje jadem.. Mam jakieś namiary na dobrego adwokata... chcecie?

Idę rozprostować kończyny i kręgokolumnę.. stara jestem więc mi się należy, a co.. jutro w tyłek dostanę bo prosto z pracy biegnę przyjęcie przygotować do domu a potem po jubilatę do przedszkola...

Papatki Łodzianeczki :)
Na Łodzianinie mało być info o imprezach Sylwestrowych ale lipa.. są ze 4 czy 5 ofert.. buu..

reklama
Witam Mamusie łódzkie,
mam na imię Iza i jestem tu pierwszy raz. Mam 15-to miesięcznego synka, Jurka. Ale nie o nim chciałam teraz pisać.
Wczoraj dowiedziałam się, że u mojej chrześnicy, która jest w dokładnie w wieku Jurka zdiagnozowano PADACZKĘ. Pilnie poszukujemy dobrego neurologa z Łodzi, który ją dalej poprowadzi prywatnie lub państwowo.
Proszę o jakieś namiary i Pilny kontakt.
Pozdrawiam
IPW

Do góry