reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

Czytałam ten artykuł. Coś  obrzydliwego.W głowie mi sie nie mieści, ze możnba coś takiego napisac.Nie martwiecie sie dziewczyny.Tez sie zaliczam do "wyluzowanych"  matek. Mój mz był przy obu porodach, karmiłam i  karmię butelka i wychodzimy z mezem spotkać sie ze znajomymi, a dzieciaki zostawiamy babci.Ze sa pod jej opieką ze dwa dni.Na waszym miejscu nie przejmowałabym sie opiniami internautów.Niech kazdy myśli co mu sie podoba, as inteligentna osoba uzna ten artykuł i osobe która go napisała za żenujące.
Trzymajcie sie dziewczyny.
Pozdrawiam
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

reklama
hej!

no ja sie juz nie przejmuje! a co twojej propozycji marianeczko to sama nie wiem - niby podstawy są, ale kto by się tym  zajął?? szkodliwosc "niewielka" choc powiem ci ze teraz tez sie zastanawiam za kazdym razem jak staje przed grupa uczniow czy ktos mnie rozpozna ;) :p

artykuł jest okropny, napiszcie o sprostowanie do Wyborczej. Gdybym jako obca osoba przeczytała ten artykuł to bym tak samo zareagowała jak internauci na początku.

mam pytanko, czy któraś z was robiło swojemu dzieciaczkowi usg stawów biodrowych w matce polce?? pytam bo idę tam w poniedziałek a niestety mam napisana tylko godzinę, nie wiem który budynek i który pokój.

hej :)

ja robilam na curie-sklodowskiej wiec nie mam pojecia gdzie to moze byc w CZMP...
a co do artykulu to juz o nim zapomnialam :)

Ja robiłam w październiku.To jest w tym pierwwszym budynku od strony miasta, wjeżdża sie od Paradnej.Ten bliżej Carrefoura.Trzeba wejśc na pierwsze piętro i USG robią chyba po lewo.Tam jest strasznie dużo ludzi, ale na szczeście bardzo szybko idzie.Tylko najpiewrw trzeba iść do rejestracji ( też na piętrze) i tam niestety panie są strasznie powolne i tam sie długo stoi.

dzięki za odpowiedź, przy rejestracji nie było nikogo ale za to ogrom ludzi był na usg :(

cos mi sie wydaje, że ten wątek powoli umiera :(

Ale chyba szybko poszło, co??
Dziewczyny klawiatury w dłoń i klikamy, bo w końcu fatycznie Nasz wątek umrze :(.
Czyżby Łodzianki były tak zapracowane.
U mnie tez urwanie głowy od rana, nie wiedziałam w co ręce wsadzi, ale chwilke musiałam wygospodarowac, zeby tu zajrzeć.

hej! wątek obumiera bo pewnie wiekszosc z nas angazuje sie na innych watkach ;)
ja jestem na styczniowkach 2005 codzien i na diety,diety bo oczywiscie sie odchudzam :p
bylyscie dziewczyny na teofilowie na basenie?? bo gdzes czytalam ze podobno woda zimna w brodziku ??? a my nie chcemy na zajecia (ilez to kosztuje :mad: ) tylko tak po prostu na basenik z wojtulem, a na teofilow mamy w miare blisko ;)

reklama
ja teraz tylko na nową gdynie jeżdżę, bo tylko tam jest woda ozonowana :( niestety - bo przez całe miasto muszę jechać.

Mamaagusia - szybko, jak na tą ilość osób to bardzo szybko. Ale faktem jest, że to masówka :(.

ulik, masz rację, pewnie każda z nas siedzi na innych wątkach, ja oczywiście na majówkach.

spadam, mój mężczyzna wraca dopiero do domku a dzisiaj mam dobry humorek to dostanie dobry obiadek ;D

Do góry