Ja kupilam w reservd, i z kolei ja mam problem bo moj biust jest za maly do reszty ciala musialam ja zwezyc w biuscie bo w biodrach jest ok, pojechalam do manufaktury tam sa w sumie wszystki sklepy, teraz sukienki sa w cenach od 100 wzwyrz, zalezy tez w czym gustujesz ja uwielbiam sukienki do kolan a takich teraz jest bardzo duzo, w reservd widzialam spodniczke i do tego bluzke w kolorze starego zlota bardzo fajny kaplecik na wesele niestety moje biodra w tej spodniczce wygladaly jeszcze wieksze takze musialam szukac czegos innego:sick:teraz jeszcze musze kupic buty a z tym tez mam problem bo nosze rozmiar 41 takze jak juz upatrze sobie fajne to nigdy nie ma na mnie rozmiaru
reklama
kasiulla23
Mama marcowa'06
a ja z butami mam taki problem ze mam baardzo szczupla stope i mam problem z kupnem butow na obcasie....
czesc dziewczyny
szczegolnie witam Magdasf1 , kurcze ja tez mieszkam niedaleko bo na pograniczu łodzi i aleksandrowa na zielonym romanowie, i mieszkam w lodzi dopiero od stycznia a pochodze ze sląska!!!!! tak ze mamy troszke ze sobą wspolnego
szczegolnie witam Magdasf1 , kurcze ja tez mieszkam niedaleko bo na pograniczu łodzi i aleksandrowa na zielonym romanowie, i mieszkam w lodzi dopiero od stycznia a pochodze ze sląska!!!!! tak ze mamy troszke ze sobą wspolnego
reklama