reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Ja kupilam w reservd, i z kolei ja mam problem bo moj biust jest za maly do reszty ciala:-D musialam ja zwezyc w biuscie bo w biodrach jest ok, pojechalam do manufaktury tam sa w sumie wszystki sklepy, teraz sukienki sa w cenach od 100 wzwyrz, zalezy tez w czym gustujesz ja uwielbiam sukienki do kolan a takich teraz jest bardzo duzo, w reservd widzialam spodniczke i do tego bluzke w kolorze starego zlota bardzo fajny kaplecik na wesele niestety moje biodra w tej spodniczce wygladaly jeszcze wieksze takze musialam szukac czegos innego:sick:teraz jeszcze musze kupic buty a z tym tez mam problem bo nosze rozmiar 41 takze jak juz upatrze sobie fajne to nigdy nie ma na mnie rozmiaru

reklama
Ja tez mam problem z obcasami bo mierze 178 cm moj maz takze wiec jak juz zaloze takie buty to jestem od niego troche wyzsza:laugh2:on mowi ze jemu to nieprzeszkadza ale ja sie jakos tak dziwnie czuje

czesc dziewczyny

szczegolnie witam Magdasf1 , kurcze ja tez mieszkam niedaleko bo na pograniczu łodzi i aleksandrowa na zielonym romanowie, i mieszkam w lodzi dopiero od stycznia a pochodze ze sląska!!!!! tak ze mamy troszke ze sobą wspolnego:):tak:

reklama
pewnie ze kojarze, mam w chwałowicach znajomego, a w rybniku moja kolezanka pracuje i codziennie dojezdza z zabrza:tak:kurcze musimy sie kiedys spotkac:-);-)

Do góry