reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

No, no!
Pusto tu jakoś. Nas weekend nie było. Trochę wyjechaliśmy. Trenujemy z Olkiem dłuższe podróże żeby móc Go zabrać na wakacje nad morze. Ale pogoda nieciekawa. :wściekła/y: Ale ponoć od jutra ma być coraz lepiej. A jakie macie plany na kolejny długi weekend? Ja w piątek niestety pracuję. :zawstydzona/y: A! Nie wiecie może czy w czwartek są czynne duże pasaże handlowe typu Galeria, manufaktura itp? Msze jechać do Deichmanna Olkowi buty kupić a mam cynk, że tam sa fajne.
ola manufa pracuje wiec galerka pewnie też,
i hipermarkety tez pracują:happy:

reklama
Cześć Mamusie!! My przygotowujemy sie do wyjazdu nad morze,bo już w sobote wyruszamy, ciekawa jestem jak Wika zniesie podróż. Jedziemy nocą a ona wtedy śpi ładnie więc chyba nie bedzie problemu. I jaka super pogoda się robi. Wszystkim życzę miłego długiego weekendu:-):-):-)

Witam was bardzo cieplutko, trafilam na to forum baaaardzo przypadkowo, ale ciesze ze Was znalazlam:-)Moze sie przedstawie na sam poczatek, mam na imie Magda i od niecalego roku mieszkam w Aleksandrowie Łódzkim,wczesniej mieszkalam 4 lata w lodzi, ale pochodze ze slaska gdzie sie urodzilam i mieszkalam do 22 roku mojego zycia:tak:Nie znam za bardzo nikogo ani z lodzi ani z Aleksandrowa dlatego mam nadzieje ze poznam jakies fajne mamusie, bo sama jestem (fajna??) mamusia 3-letniej Zosi, to moze na poczatek tyle,pozdrwawiam wszystkie was bardzo cieplutko

Witam, witam!
No to mamy wyjątkowe szczęście. :-) Długo nikogo z Aleksandrowa nie było a teraz widzę że już dwie mamy są - nie licząc mnie :tak:. Bardzo mnie to cieszy, bo zawsze czułam się osamotniona. Zapraszam częsciej i oczywiście z chęcią wybiorę się na wspólny spacerek. Niestety ponieważ pracuję, to mogę tylko w weekendy. :zawstydzona/y:

Witam, ja bardzo chetnie sie spotkam, szkoda ze dopoludnia nie mozemy bo ostatnio mi sie strasznie nudzi, poniewaz moja Zosia poszla od 1 czerwca do przedszkola i cale dopoludnia siedze sama a ze prace zaczne szukac dopiero od lipca to nie wiem co z soba poczac jak jestem sama , bo ilez mozna sprzatac:laugh2:

Witam nowa mamusie :tak:
my mieszkamy prz wlokniarzy ii aleksandrowskiej wiec w sumie tez blisko :-)

my wczoraj pojechalismy do galerii (szukam sukienki na wesele i jestem wsciekla :wściekła/y: bo jak sa fajne to kosztuja majatek ...) i byla zamknieta ..:-(

Witajcie.Ja WAs ostatnio tylko podczytuję, bo nie ma kiedy napisać.
Oskar jak tylko 22 maja skonczył 2 lata, to momentalnie wszedł w okres BUNTU DWULATKA.
Trzeba go na kazdym kroku, trzeba go pilnować, chidzi sobie własnymi drogami, nikogo sie nie boi, no i w ogóle ma Nas wszystkich w nosie.Usiedzieć w jednym miejscu zbyt długo nie moze, stale dokucza swojemu biednemu bratu:-).
No i robi wszystko na przekór.
Nie wiem jak my go nad morzem upilnujemy.

Witam nowa mamusie :tak:
my mieszkamy prz wlokniarzy ii aleksandrowskiej wiec w sumie tez blisko :-)

my wczoraj pojechalismy do galerii (szukam sukienki na wesele i jestem wsciekla :wściekła/y: bo jak sa fajne to kosztuja majatek ...) i byla zamknieta ..:-(
oj ja tez niedawno szukalam sukienki na wesele, i tak jak ty jak juz byla jakas godna mojej uwagi;-)to kosztowala majatek, no i kupilam taka skromna bialo szara, moze nie taka jaka sobie wymarzylam ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:biggrin2:

reklama
a gdzie kupilas??
ja mam jeszcze jeden problem - spory biust.... (tzn nie jak arbuzy :-p) ale na sukienki w naszych sklepach to spory
a o tym szyjacy i projektujacy sukienki nie mysla...

Do góry