reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Dziewczynki juz jutro lece rano do szpitala więc dopiero sie pojawię jak wrócę.
kasiulla23- ładna pogoda nam się robi już niedługo i może umówimy się na spacerek??

mam taka nadzieje ale musisz chyba przynajmniej tydzien posiedziec z dzidzia w domku ?
ale wtedy moze bedzie jeszcze cieplej :tak: :-)

reklama
novaczka- jasne że się zaraz melduje
kasiulla23- jak będzie tak cieplutko to może po Świetach, ale zobaczymy jak to wyjdzie :)

tQCdp1

Dziewczyny co tu tak pusto??? My więcej czasu spędzamy na dworku w takie pogody.
Kasiu mam nadzieję, że już się rozdwoiłaś ;).
Kocia a ty gdzie się ukryłaś?
Pozdrawiam

U nas to samo - codziennie staram się ze 3 h być z młodym w parku na powietrzu :) Jest tak pięknie, że szkoda w domu siedzieć :)

Mój mały ząbkuje ostro od 3 dni... Strasznie biedactwo się męczy ... :-(

Cześć Mamusie. My dzisiaj wróciłyśmy do domku i jesteśmy troche zmęczone tym szpitalem.

Wiktoria urodziła się 29.03.2007r
waga 4 kg wzrost 56 cm
urodziła sie przez CC, jest sliczniutka, zdrowiutka i bardzo grzeczna.
Jak dojdziemy do siebie to zajrzę na dłużej. Buziaki dla wszystkich Mam.

Mqfap2

Kasiu!

Gratuluję z całego serduszka. Witamy małą łodziankę w naszym gronie. :-)Dużo zdrówka wam życzę.

BUZIACZKI!

reklama
Do góry