reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Kasiu, to masz dużą córeczkę!!
Jak tylko brzuszek przestanie boleć, a przynajmniej będziesz mogła siedzieć, to prosimy jakieś zdjatka..
Odpoczywaj, bądź dzielna i oczywiście ogromne buziaczki dla Malutkiego Czlowieczka!! Witamy na naszym świecie..
Acha, Wiktoria urodziła się 1 dzień poźniej niż Martysia, no i oczywiście rok..

reklama
Cześć Mamusie. My dzisiaj wróciłyśmy do domku i jesteśmy troche zmęczone tym szpitalem.

Wiktoria urodziła się 29.03.2007r
waga 4 kg wzrost 56 cm
urodziła sie przez CC, jest sliczniutka, zdrowiutka i bardzo grzeczna.
Jak dojdziemy do siebie to zajrzę na dłużej. Buziaki dla wszystkich Mam.

Mqfap2

Kasia gratulujemy :tak: :-)
cxzekamy na zdjecia i na spacer :-) :tak:

Cześć Łodzianki. :happy:
Pogoda coraz ładniejsza, pierwszomajówka sie zbliża, może zrobimy planowany juz chyba wcześniej zlot gdzieś na Zdrowiu, np. przy ZOO, tam gdzie alejka do Lunaparku? Co Wy na to? Macie już jakieś plany? Może niekoniecznie 1 maja, ale jakoś w te wolne dni..?

Cześć Łodzianki. :happy:
Pogoda coraz ładniejsza, pierwszomajówka sie zbliża, może zrobimy planowany juz chyba wcześniej zlot gdzieś na Zdrowiu, np. przy ZOO, tam gdzie alejka do Lunaparku? Co Wy na to? Macie już jakieś plany? Może niekoniecznie 1 maja, ale jakoś w te wolne dni..?

Jestem jak najbardziej za :tak: :tak: :-) :tak: :-) :-)

Ja niestety (a może stety ;-)) wyjeżdżam z mężem i małym na tydzień nad morze w okresie długiego weekendu :) Także chętnie się z Wami kiedyś spotkam, ale nie tym razem ;-)

kasia gratuluje duzej ,zdrowej córeczki!!!:tak:

mam do was łodzianki troszke nietypowe pytanie, czy może któras wie gdzie w łodzi moge oddać do naprawy aparat cyfrowy????????nic w necie znależc nie moge a moze któras juz korzystała(oby nie).

reklama
Do góry