reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Witam Kochane Mamusie!!!
Bardzo, bardzo długo tu nie zaglądałam. Brak czasu. Praca!!! :wściekła/y: A po pracy kierat domowych obowiązków i namilsza część dnia pieściuchanie się ze stęsknionym Synusiem :-)
Leika z Patrysiem siedzi babcia. Moja teściowa. Wolałabym ja sama się nim zajmować, ale... w totka jeszcze nie wygrałam i pracować muszę, więc opiekę nad Skarbem sprawuje babcia. Krzywdy mu nie robi ;-) i to najważniejsze.

Poczytałam wszystkie wątki od mojej ostatniej obecności i... bardzo Wam zazdroszczę pięknej pogody, spacerków, spotkań. Ja niestety po pracy nie mogę wyjść z Patrysiem bo już robi się zimno i ciemno, ale... byle do lata ;-)

Kasiulla 23 chętnie wybawię Cię od ciężaru złych pieluch, jeśli nadal je masz, oczywiście :-)

Pozdrawiam serdecznie, życzę miłych i długich spacerków i pięknej pogody!!!
Słoneczka pyzatego i nieba bezchmurnego! :-)

reklama
Tak mieszkam na lutomierskiej ale kraze miedzy lutomierska a woj polskiego - marynarska bo tam mieszkaja moi rodzice :-) :-)
oczywiscie ze sie pisze na spacerek :-)
tylko ja niestety chyba wyskocze na ten spacerek w kwietniu bo teraz to raczej nie znajde czasu, ale spoko, jesteśmy umówione na 100% :)

hmV5p1

tylko ja niestety chyba wyskocze na ten spacerek w kwietniu bo teraz to raczej nie znajde czasu, ale spoko, jesteśmy umówione na 100% :)

hmV5p1

oczywiscie :-)

A Lena znow chora w nocy meczyl ja katar i teraz tez - zilelony :wściekła/y: :wściekła/y: poltora miesieca bez antybiotyku i znow jego wizja przed nami :wściekła/y: :-(

nie wiem czy wyjsc z nia na dwor - ma tylko katar :confused:

Kasiulla! Mam nadzieję, że nie sprzedałam Ci wirusa, jak przyjechałaś do nas z pampersami? Pamiętasz, mówiłam, że Martyna chora?:sick: Kurczę, głupio mi.. :zawstydzona/y: Jak katar zielony, to jakiś stan zapalny, idź koniecznie z nią do lekarza, żeby osłuchał i obejrzał gardło. Martyna też tylko ma katar (zewnętrznie), a wśrodku wirusy..
Co do spacerów, nasza pani doktor kazała wychodzić, chłodne powietrze obkurcza śluzówkę i dziecku łatwiej oddychać. W zasadzie jak nie ma wysokiej gorączki, a na dworzu nie ma mrozu, ani nie leje i wieje, to nie ma przeciwwskazań do spacerów. Takie jest zdanie naszej pediatry.
Pozdrawiam cieplutko i szybkiego wyzdrowienia dla Lenki.
Przepraszam, jeśli to od nas..:-(

Agnieszka no cos ty:no: :-) raczej nie od was
a katar byl zielony po nocy teraz jest juz przezroczysty i nie wiem czy wzywac dzis lekarke czy wstrzymac sie do jutra podaje jej osciloccocinum wit c i spray homepatyczny do noska - sama juz nie wiem

Nie zaszkodzi jak ją obejrzy lekarz. My nie możemy osłuchać dzieci, a to co niefajne siedzi w środku!!! No bo skoro wyłazi, to musi siedzieć? Ja bym się wybrała..

reklama
Novaczka a Twoja Matrynka jest marcowa? Bo sie jakoś doliczyć nie mogę... Ja na wspólny spacer chętnie się piszę, ale tylko w niedzielę. Soboty teraz mamy zajęte. trochę remontu, zakupy no i czas po mału zacząć sprzątanie przedświąteczne a same wiecie że z dzieciakami na pokładzie to nie takie proste.

Witam nowe mamusie! Zaglądajcie częsciej! Lecę przepierkę zrobić a potem do pracy. Niestety...

Do góry