Witam Kochane Mamusie!!!
Bardzo, bardzo długo tu nie zaglądałam. Brak czasu. Praca!!!
A po pracy kierat domowych obowiązków i namilsza część dnia pieściuchanie się ze stęsknionym Synusiem :-)
Leika z Patrysiem siedzi babcia. Moja teściowa. Wolałabym ja sama się nim zajmować, ale... w totka jeszcze nie wygrałam i pracować muszę, więc opiekę nad Skarbem sprawuje babcia. Krzywdy mu nie robi ;-) i to najważniejsze.
Poczytałam wszystkie wątki od mojej ostatniej obecności i... bardzo Wam zazdroszczę pięknej pogody, spacerków, spotkań. Ja niestety po pracy nie mogę wyjść z Patrysiem bo już robi się zimno i ciemno, ale... byle do lata ;-)
Kasiulla 23 chętnie wybawię Cię od ciężaru złych pieluch, jeśli nadal je masz, oczywiście :-)
Pozdrawiam serdecznie, życzę miłych i długich spacerków i pięknej pogody!!!
Słoneczka pyzatego i nieba bezchmurnego! :-)
Bardzo, bardzo długo tu nie zaglądałam. Brak czasu. Praca!!!
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Leika z Patrysiem siedzi babcia. Moja teściowa. Wolałabym ja sama się nim zajmować, ale... w totka jeszcze nie wygrałam i pracować muszę, więc opiekę nad Skarbem sprawuje babcia. Krzywdy mu nie robi ;-) i to najważniejsze.
Poczytałam wszystkie wątki od mojej ostatniej obecności i... bardzo Wam zazdroszczę pięknej pogody, spacerków, spotkań. Ja niestety po pracy nie mogę wyjść z Patrysiem bo już robi się zimno i ciemno, ale... byle do lata ;-)
Kasiulla 23 chętnie wybawię Cię od ciężaru złych pieluch, jeśli nadal je masz, oczywiście :-)
Pozdrawiam serdecznie, życzę miłych i długich spacerków i pięknej pogody!!!
Słoneczka pyzatego i nieba bezchmurnego! :-)