reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

:)) Witam, ja tez jestem lodzianka, mam zamiar rodzic w koperniku, moze ktoraś z was wie jakiego lekarza polecic najlepszego :)-pozdrawiam

reklama
mamusiaagusia - gratulacje :)) Oby tak dalej :)

A ja byłam dziś na zajęciach z fitnessu dla mam z niemowlakami :) Pierwszy raz, ale będę odtąd chodzić regularnie bo bardzo nam się podobało :))

Leika gdfzie takie znalazlas???
i ile kosztuja?
i czy jest jakas granica wieku dziecka??
ja chodze do manufaktury ale sama a chetnie poszlabym z Lena:-)

Leika - superowe te zajecia!!! szkoda, ze tylko w godzinach rannych :baffled: nie oplaca mi sie zapisac tylko na miesiac, bo potem wracam do roboty.

kolezanki z osiedla - jak taka pogoda sie utrzyma, to po weekendzie trzeba by sie na ten wspolny spacer umowic!!! jak dzis mala z wozka pierwszy raz wyjelam i pokazywalam jej kaczki ;-)

Cześć dziewczyny.
Na BB zaglądam od niedawna, bo od niedawna mam w końcu internet w domu!
No i znalazłam Łodzianki. Na forum regionalnym niewiele sie dzieje, tu? Proszę- Łodzianki! Mieszkam na styku Piłsudskiego z Przędzalnianą, przy Parku Źrodliska. Macie rację, pogoda piękna. Wczoraj łaziłam 3 godz. po parku aż mnie dziś łydki bolą. Oby tak dalej.. wiosna, słońce, marzą mi sie spacery wszędzie. To była moja pierwsza zima z dzieciątkiem i siedzenie w domu mnie dobijało. Owszem, wychodziłam, ale co to za spacer- godzinka i do domu. Nawet czasem żadnej znajomem mamy nie spotkalam, bo albo wcale nie wychodziły, albo się mijałyśmy.
A tu dziecku trzeba zapewnić stały rytm- i codziennie ta sama kołomyja! Pozdrawiam Was ciepolutko.

Hej Novaczka, to mieszkasz niedaleko mnie, bo ja mieszkam na przybyszewskiego przy przędzalnianej, z reguły chodze na spacerek przy tatrzańskiej. Pogoda zaczyna robić sie super, oby tak dalej:-)

Mój Michaś jest coraz fajniejszy, nawet ładnie zasypia w nocy sam w łóżeczku ok.21 i śpi do 3, 4 w nocy, później biore go do siebie do łózka i juz zostaje do rana.

Teraz gdy piszecie o kłopotach z odzwyczajeniem od smoczka, ciesze sie że mały go nie chciał ssać jeszcze kilka miesiecy temu, ale wtedy było ciezko, cycus służył za smoka, wiec siedziałam prawie cały czas w fotelu:-)

reklama
Do góry