reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Pogoda ładna zatem dopisuje spacerkom! :-D Bo nie ma tu nikogo :-( A ja właśnie teraz mam dostęp do internetu... Chyba pomyślę o stałym łączu, bo mój. K. zbyt częto zabiera mi laptopa ze sobą do pracy ;-)
Pozdrawiam wszystkie Łodzianki! Korzystajcie z ładnej pogody!
Caluski :happy:

Dzisiaj rzeczywiście pogoda była przepiękna. Mam nadzieję ,że jutro będzie równie ładnie , bo planujemy z mężem ognisko.

Byliśmy z Zuzką po ra drugi na basenie. Super sprawa , naprawdę. :-D
Co prawda tym razem Zuzka podeszła na początku z nieufnością do tej wielkiej wanny pełnej wody , ale potem się tak rozkokosiła:-),że hoho.

Ja sie usprawiedliwiam.Niw było czasu na to zeby coś napisać.
Udało mi sie tylko przeczytać.
Kamilek dostał kaszel.Nie wiem czy posyłać go do przedszkola jutro czy nie.
Jutro ma przyjsc pan i bedzie robił zdjecia dzieciom na kartki świateczne, fajnie by było zeby miał zrobine takie zdjecie.
Zobaczymy jutro sie sprawy potoczą.

Kocia!

Jeździmy z Zuzką do Zgierza do Stacji Nowa Gdynia. Polecam jest fajny brodzik dla maluchów z zabawkami, dmuchane piłki , koła ratunkowe , rękawki itp. Woda cieplutka jak w wannie więc nie ma szans żeby maluch zmarzł nawet przy dłuższej kąpieli i do tego woda jest ozonowana. Chociaż ostatnio chyba zaczęli oszczędzać, bo jakoś tak chlor było czuć przynajmniej w jacuzzzi.

Padiqq,my też byliśmy już kilka razy na Nowej Gdyni!!!Ale jutro chcemy obejrzeć ten basen w ICZMP-na pewno nie będzie tak ładnie ale duuuuuuuuużo bliżej go mamy ...

No proszę Kocia , ja się tu w reklamowanie zabawiam , a ty jesteś stałą bywalczynią tego przybytku. :-)
Napisz jakie wrażenia po wizycie na basenie w CZMP.

Pozdrawiam wszystkie łodzianki!

Coś ostatnio straszna cisza zapanowała na naszym forum.

W sprawie ciszy na wątku...
Mnie nie było, byłam na króciutkim urlopie z rodzinką. Ale wczoraj już wróciliśmy :-) Bo tak generalnie to staram się tu codziennie zaglądać :)

reklama
Ja też zagladam codziennie, no moze z wyjatkiem weekendów.
Tylko ze nie zawsze mam czas cos napisać.
Kamilek teraz chory i do przedszkola nie chodzi.
W zasadzie, to innych objawów nie ma, ale ten kaszel ma strasznie meczacy, szczególnie w nocy.
Wole go wiec do konca tygodnia do przedszkola nie posyłać

Do góry