reklama
Iwona 29
Zaangażowana w BB
Pogoda ładna zatem dopisuje spacerkom! Bo nie ma tu nikogo :-( A ja właśnie teraz mam dostęp do internetu... Chyba pomyślę o stałym łączu, bo mój. K. zbyt częto zabiera mi laptopa ze sobą do pracy ;-)
Pozdrawiam wszystkie Łodzianki! Korzystajcie z ładnej pogody!
Caluski
Pozdrawiam wszystkie Łodzianki! Korzystajcie z ładnej pogody!
Caluski
Dzisiaj rzeczywiście pogoda była przepiękna. Mam nadzieję ,że jutro będzie równie ładnie , bo planujemy z mężem ognisko.
Byliśmy z Zuzką po ra drugi na basenie. Super sprawa , naprawdę.
Co prawda tym razem Zuzka podeszła na początku z nieufnością do tej wielkiej wanny pełnej wody , ale potem się tak rozkokosiła:-),że hoho.
Byliśmy z Zuzką po ra drugi na basenie. Super sprawa , naprawdę.
Co prawda tym razem Zuzka podeszła na początku z nieufnością do tej wielkiej wanny pełnej wody , ale potem się tak rozkokosiła:-),że hoho.
mamusiaagusia
mama chłopaczków dwóch
Ja sie usprawiedliwiam.Niw było czasu na to zeby coś napisać.
Udało mi sie tylko przeczytać.
Kamilek dostał kaszel.Nie wiem czy posyłać go do przedszkola jutro czy nie.
Jutro ma przyjsc pan i bedzie robił zdjecia dzieciom na kartki świateczne, fajnie by było zeby miał zrobine takie zdjecie.
Zobaczymy jutro sie sprawy potoczą.
Udało mi sie tylko przeczytać.
Kamilek dostał kaszel.Nie wiem czy posyłać go do przedszkola jutro czy nie.
Jutro ma przyjsc pan i bedzie robił zdjecia dzieciom na kartki świateczne, fajnie by było zeby miał zrobine takie zdjecie.
Zobaczymy jutro sie sprawy potoczą.
Kocia!
Jeździmy z Zuzką do Zgierza do Stacji Nowa Gdynia. Polecam jest fajny brodzik dla maluchów z zabawkami, dmuchane piłki , koła ratunkowe , rękawki itp. Woda cieplutka jak w wannie więc nie ma szans żeby maluch zmarzł nawet przy dłuższej kąpieli i do tego woda jest ozonowana. Chociaż ostatnio chyba zaczęli oszczędzać, bo jakoś tak chlor było czuć przynajmniej w jacuzzzi.
Jeździmy z Zuzką do Zgierza do Stacji Nowa Gdynia. Polecam jest fajny brodzik dla maluchów z zabawkami, dmuchane piłki , koła ratunkowe , rękawki itp. Woda cieplutka jak w wannie więc nie ma szans żeby maluch zmarzł nawet przy dłuższej kąpieli i do tego woda jest ozonowana. Chociaż ostatnio chyba zaczęli oszczędzać, bo jakoś tak chlor było czuć przynajmniej w jacuzzzi.
No proszę Kocia , ja się tu w reklamowanie zabawiam , a ty jesteś stałą bywalczynią tego przybytku. :-)
Napisz jakie wrażenia po wizycie na basenie w CZMP.
Pozdrawiam wszystkie łodzianki!
Coś ostatnio straszna cisza zapanowała na naszym forum.
Napisz jakie wrażenia po wizycie na basenie w CZMP.
Pozdrawiam wszystkie łodzianki!
Coś ostatnio straszna cisza zapanowała na naszym forum.
reklama
mamusiaagusia
mama chłopaczków dwóch
Ja też zagladam codziennie, no moze z wyjatkiem weekendów.
Tylko ze nie zawsze mam czas cos napisać.
Kamilek teraz chory i do przedszkola nie chodzi.
W zasadzie, to innych objawów nie ma, ale ten kaszel ma strasznie meczacy, szczególnie w nocy.
Wole go wiec do konca tygodnia do przedszkola nie posyłać
Tylko ze nie zawsze mam czas cos napisać.
Kamilek teraz chory i do przedszkola nie chodzi.
W zasadzie, to innych objawów nie ma, ale ten kaszel ma strasznie meczacy, szczególnie w nocy.
Wole go wiec do konca tygodnia do przedszkola nie posyłać