reklama
mamusiaagusia
mama chłopaczków dwóch
No i zostalismy sami.
Artur w szpitalu, a chłopcy maja anginę.
Ja to mam chba pecha
Artur w szpiatlu, chłopcy chorzy, a dzis rano zadzwoniła, ze moja babcia jest w szpitalu.
Stwierdzono ostre zapalenie trzustki.
JA mam juz dosc.W dodatku nie spię od 4.30, bo chłopcy marudzili( maja wysoką temperature do 40 st)
Moze uda mi sie chwile zdzrzemnąć, bo kamilek sie polożył,a le Oskar bryka na całego.
Spadła mu temperatura i lepiej sie poczuł.
A jutro musze zasuwać do Łagiewnik.
Artur w szpitalu, a chłopcy maja anginę.
Ja to mam chba pecha
Artur w szpiatlu, chłopcy chorzy, a dzis rano zadzwoniła, ze moja babcia jest w szpitalu.
Stwierdzono ostre zapalenie trzustki.
JA mam juz dosc.W dodatku nie spię od 4.30, bo chłopcy marudzili( maja wysoką temperature do 40 st)
Moze uda mi sie chwile zdzrzemnąć, bo kamilek sie polożył,a le Oskar bryka na całego.
Spadła mu temperatura i lepiej sie poczuł.
A jutro musze zasuwać do Łagiewnik.
uuuuhhh mamusiuagusiu - trzymaj sie! ja nie wiem co te dzieciaki tak choruja... ???o bronchoskopii nic nie wiem ale na pewno wszystko ebdzie super. postaraj sie nic nie martwic. o ile sie da.
Agata - zuzałka super pisalas juz cos o sobie??
tweety - jak tam u was? jak sie macie ??
Agata - zuzałka super pisalas juz cos o sobie??
tweety - jak tam u was? jak sie macie ??
ulik pisze:Agata - zuzałka super pisalas juz cos o sobie??
ano pisałam dość dawno, 18 maja
Agata B. pisze:Cześć wszystkim
nawet nie wiedziałam że jest taki fajny wątek chyba się do Was dołączę...
Agawa już mnie zna ze "wcześńiaków", przedstawię się pozostałym:
Jestem Agata, mama Zuzałki. dziś kończy 7 mieciąc
Zuzia jest wcześniaczkiem z 25/26 tc.
przez wiele przeszła ale teraz się nieźle trzyma
Czy ktoś z Was też ma problem z ICZMP? ten strajk paraliżuje wczystko. wczoraj miałam wyznaczoną wizytę u neurochirurga i musiałam się dziś prosić żeby mi na oddziale dziecko obejrzeli
dobrze ze chociaz u okulsty poszło lepiej. poradnia przyjmuje, ale tylko wcześńiki
chora ta nasza służba zdrowia
wczoraj byłyśmy z Zuzią w poradni okulistycznej. była badana pod katem widzenia i została zakwalifikowana do rehabilitacjo wzroku... dostała okularki... wyobrazacie sobie niemowlaka, który jeszcze nawet sam nie siedzi, w okularach?? :
reklama