reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie styczniowe 07' wątek główny

no i już niedziela, weekend zlecial strasznie szybko :-(

zaglądam tu, ale nie wiem co pisać, bo sama przecież do siebie nie będe biadolić ;-)

---
u naszych dzieciaków mikołaj przyszedł już wczoraj ;-)
a dzisiaj przyjadą dziakowie :-D

poza tym, powoli zaczynam sprzątanie mieszkania pod święta i na roczek... za 2 dni mój synuś ma ROK :szok: kiedy to zleciało...
po dzieciach widzę jak ten czas szybko leci :no:

Ostatnia edycja:
reklama
mika urządzasz napewno imprezkę, pochwal się torcikiem.

U nas mikołaj już był, ale jeszcze przyjdzie, no i jutro u Emilki w przedszkolu też ma być.

my już po spacerze :-)
na dworze mrozik i sypie śniegiem :-) ale nie ma takiego wiatru jak wczoraj więc idzie wytrzymać ;-)

Monika ty masz wybaczone, w tym tyg. ciąży też by mi się nie chciało sprzątać :tak:

u nas z 10cm śniegu dziś w nocy spadło i jest na minusie temperatura. Nie lubie zimy i koniec :-)

a my po weekendowych imprezach urodzinowych :-D

o zgrozo, zdjęcia cykał mój brat i wyszły całkowicie zamazane!!!!! wrrrr:wściekła/y:

tort Wojtuchowy:
urodzinywojtka001.jpg

urodzinywojtka004.jpg

Witaj Mika, kope lat:-D
Ja w przeciwieństwie do dziewczyn, dobrze cie pamiętam;-). Kiedys z nami pisałaś, potem zniknęłaś, znowu się na chwile pojawiłas i znowu przepadłaś:-D.
Mam nadzieje, ze wróciłas na dobre, bo kolejnego znikniecia nie wybaczymy:no::-p

reklama
Witaj Mika, kope lat:-D
Ja w przeciwieństwie do dziewczyn, dobrze cie pamiętam;-). Kiedys z nami pisałaś, potem zniknęłaś, znowu się na chwile pojawiłas i znowu przepadłaś:-D.
Mam nadzieje, ze wróciłas na dobre, bo kolejnego znikniecia nie wybaczymy:no::-p
o jezuuuu!! jak się ciesze że ktoś mnie pamięta
a010.gif
już nie mam zamiaru stąd uciekać :tak: