reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie styczniowe 07' wątek główny

no i już niedziela, weekend zlecial strasznie szybko :-(

zaglądam tu, ale nie wiem co pisać, bo sama przecież do siebie nie będe biadolić ;-)

---
u naszych dzieciaków mikołaj przyszedł już wczoraj ;-)
a dzisiaj przyjadą dziakowie :-D

poza tym, powoli zaczynam sprzątanie mieszkania pod święta i na roczek... za 2 dni mój synuś ma ROK :szok: kiedy to zleciało...
po dzieciach widzę jak ten czas szybko leci :no:

Ostatnia edycja:
reklama
mika urządzasz napewno imprezkę, pochwal się torcikiem.

U nas mikołaj już był, ale jeszcze przyjdzie, no i jutro u Emilki w przedszkolu też ma być.

my już po spacerze :-)
na dworze mrozik i sypie śniegiem :-) ale nie ma takiego wiatru jak wczoraj więc idzie wytrzymać ;-)

Monika ty masz wybaczone, w tym tyg. ciąży też by mi się nie chciało sprzątać :tak:

u nas z 10cm śniegu dziś w nocy spadło i jest na minusie temperatura. Nie lubie zimy i koniec :-)

a my po weekendowych imprezach urodzinowych :-D

o zgrozo, zdjęcia cykał mój brat i wyszły całkowicie zamazane!!!!! wrrrr:wściekła/y:

tort Wojtuchowy:
urodzinywojtka001.jpg

urodzinywojtka004.jpg

Witaj Mika, kope lat:-D
Ja w przeciwieństwie do dziewczyn, dobrze cie pamiętam;-). Kiedys z nami pisałaś, potem zniknęłaś, znowu się na chwile pojawiłas i znowu przepadłaś:-D.
Mam nadzieje, ze wróciłas na dobre, bo kolejnego znikniecia nie wybaczymy:no::-p

reklama
Witaj Mika, kope lat:-D
Ja w przeciwieństwie do dziewczyn, dobrze cie pamiętam;-). Kiedys z nami pisałaś, potem zniknęłaś, znowu się na chwile pojawiłas i znowu przepadłaś:-D.
Mam nadzieje, ze wróciłas na dobre, bo kolejnego znikniecia nie wybaczymy:no::-p
o jezuuuu!! jak się ciesze że ktoś mnie pamięta
a010.gif
już nie mam zamiaru stąd uciekać :tak: