reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie styczniowe 07' wątek główny

No bo ja z tych pamiętliwych:-D, a teraz jak juz obiecałas, ze sie stąd nie ruszysz, to musisz dotrzymac slowa, bo będe Cię pamiętać do końca zycia:-p i drugiej szansy już nie dostaniesz:-D:-D

reklama
tort kupiłam ;-) bo już nie byłam w stanie się wyrobić z gotowaniem..

ale teraz na urodziny Dominiki będe robić sama :tak::-)

----
wy tu wszystkie na dietach, a ja bym z chęcią kilka kilogramów od was wzięła :-D

No bo ja z tych pamiętliwych:-D, a teraz jak juz obiecałas, ze sie stąd nie ruszysz, to musisz dotrzymac slowa, bo będe Cię pamiętać do końca zycia:-p i drugiej szansy już nie dostaniesz:-D:-D
chyba trzeci:-p:-p

Dobrze, żę dodałyście dziewczyny, że wgryzłybyście się w ten torcik :-D:-D:-D:-D

Torcik Wojtusia bardzo ładny i faktycznie smakowicie wygląda :tak: A jak wam Mika minęły te imprezy? Jak synuś reagował?

Ja tam nie jestem na diecie :no:

Ostatnia edycja:
Marta patyczaku znowu się odchudzasz? :szok: z czego?

Mika chcesz i masz, na jaki adres wysłać? Już kilka osób chciało wziąć ale jak dochodziło do transakcji wycofywały się. Co to znaczy, przecież jakość tych kilogramów jest rewelacyjna :-D:-D:-D:-D

co do imprez to wykończyły mnie
g040.gif

nie moge dojśc do siebie, taka jestem wykończona ;-)

ogólnie imprezy udały się, ale pierwszą Wojtaś bardzo przeżył. Prawie całą noc popłakiwał i przebudzał się, wstawał i rozglądał po pokoju. Wkońcu musiałam go wziąć do nas do łózka i wtulony we mnie spał spokojnie :tak: druga impreza była spokojniejsza bo byli dziadkowie ;-)

hahaha lorien ja chętnie przyjme bo chudne w oczach ;-) na początek daj mi tak z 1-2 kg :-D jak się będą dobrze nosić to wezme jeszcze kilka :-D

Ostatnia edycja:
reklama