reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie styczniowe 07' wątek główny

dziewczyny dziś za dużo nie napiszę bo umieram z powodu comiesięcznego bólu okołoowulac. :no:
a ból mam niesamowity niestety więc nawet myśli nie umiem poskładać.. :-(

-----
co do klocków LEGO to moja Dominiśka ma wielgaśne pudło i lubi się nimi bawić :tak:

reklama
Fogia, my kupiliśmy Witkowi już takie klocki lego, ale Creative. Są normalnej wielkości (czyt. małe) i można z nich budować domki, samochody itp. Duplo młodego już nie interesowało :no: Za proste jest ;-)

A co do Zyg Zaka, wczoraj właśnie małż położył wykładzinę u Witka w pokoju. O taką: ŚWIAT SAMOCHODZIKÓW • Dzieciece • Wykładziny dywanowe • KOMFORT
Synek jest przeszczęśliwy :-D:-D:-D Nie potrzebuje żadnych torów itp. rzeczy bo traktuje wykładzinę jak ulicę i jeździ po niej samochodami :tak:;-):-D Czyli mamy wykładzinę 2w1 :tak:;-):-D

Ela, u nas to nawet przez sen Witek mowił brmbrm :-D:-D:-D:-D

haha
ja właśnie na dobranoc musiałam opowiedzieć, dlaczego zygzak się zgubił. no i pominełam szczegół, że mały samochodzik spadł na przycisk. i Fil od poczatku sam opowiedzieć musiał.
a jaka tragedia była jak powiedziałam, ze dla Marianka otworzyła sie brama w przyczepie :-D - bo przecież to nie brama, tylko klapa :-D

ale nas wczoraj przysypało :szok: mój R. z pracy wrócił 3,5 godz później ,bo nie mógł dojechać do domu :szok:

mika, dorwij meża, będzie ulga ;-)
teoretycznie mogłabym ale to jest taki ból, że nawet nie jestem w stanie o tym pomyśleć :-D

haha
ja właśnie na dobranoc musiałam opowiedzieć, dlaczego zygzak się zgubił. no i pominełam szczegół, że mały samochodzik spadł na przycisk. i Fil od poczatku sam opowiedzieć musiał.
a jaka tragedia była jak powiedziałam, ze dla Marianka otworzyła sie brama w przyczepie :-D - bo przecież to nie brama, tylko klapa :-D
normalnie jak czytam o tych zyg zakach to padam hihihi :-D

monika77 świetna ta wykładzina! pomyśle o podobnej jak będziemy robić pokój Wojtkowy :tak: :-D

aha, zapomnialam napisać, fogia aż tak dokładnie to ja nie potrafię ci pomóc :-( bo ja nie jestem dietetykiem, tylko edukatorem zdrowia czyli moge ci powiedzieć czego masz nie jeść a co możesz. Ale przepisów ci nie ułoże :-(

haha

No widzisz matka! Syn musiał cię poprawiać. Ale gapa z ciebie! :tak:;-):-D:-p

no i już piątek ! od jutra mój zawsze wyczekiwany weekend
e035.gif

a wiecie, u mnie od wczoraj stoi już choinka
d050.gif
d050.gif
nie mogłam się w tym roku powstrzymać :-D

reklama