reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie styczniowe 07' wątek główny

dziewczyny dziś za dużo nie napiszę bo umieram z powodu comiesięcznego bólu okołoowulac. :no:
a ból mam niesamowity niestety więc nawet myśli nie umiem poskładać.. :-(

-----
co do klocków LEGO to moja Dominiśka ma wielgaśne pudło i lubi się nimi bawić :tak:

reklama
Fogia, my kupiliśmy Witkowi już takie klocki lego, ale Creative. Są normalnej wielkości (czyt. małe) i można z nich budować domki, samochody itp. Duplo młodego już nie interesowało :no: Za proste jest ;-)

A co do Zyg Zaka, wczoraj właśnie małż położył wykładzinę u Witka w pokoju. O taką: ŚWIAT SAMOCHODZIKÓW • Dzieciece • Wykładziny dywanowe • KOMFORT
Synek jest przeszczęśliwy :-D:-D:-D Nie potrzebuje żadnych torów itp. rzeczy bo traktuje wykładzinę jak ulicę i jeździ po niej samochodami :tak:;-):-D Czyli mamy wykładzinę 2w1 :tak:;-):-D

Ela, u nas to nawet przez sen Witek mowił brmbrm :-D:-D:-D:-D

haha
ja właśnie na dobranoc musiałam opowiedzieć, dlaczego zygzak się zgubił. no i pominełam szczegół, że mały samochodzik spadł na przycisk. i Fil od poczatku sam opowiedzieć musiał.
a jaka tragedia była jak powiedziałam, ze dla Marianka otworzyła sie brama w przyczepie :-D - bo przecież to nie brama, tylko klapa :-D

ale nas wczoraj przysypało :szok: mój R. z pracy wrócił 3,5 godz później ,bo nie mógł dojechać do domu :szok:

mika, dorwij meża, będzie ulga ;-)
teoretycznie mogłabym ale to jest taki ból, że nawet nie jestem w stanie o tym pomyśleć :-D

haha
ja właśnie na dobranoc musiałam opowiedzieć, dlaczego zygzak się zgubił. no i pominełam szczegół, że mały samochodzik spadł na przycisk. i Fil od poczatku sam opowiedzieć musiał.
a jaka tragedia była jak powiedziałam, ze dla Marianka otworzyła sie brama w przyczepie :-D - bo przecież to nie brama, tylko klapa :-D
normalnie jak czytam o tych zyg zakach to padam hihihi :-D

monika77 świetna ta wykładzina! pomyśle o podobnej jak będziemy robić pokój Wojtkowy :tak: :-D

aha, zapomnialam napisać, fogia aż tak dokładnie to ja nie potrafię ci pomóc :-( bo ja nie jestem dietetykiem, tylko edukatorem zdrowia czyli moge ci powiedzieć czego masz nie jeść a co możesz. Ale przepisów ci nie ułoże :-(

haha

No widzisz matka! Syn musiał cię poprawiać. Ale gapa z ciebie! :tak:;-):-D:-p

no i już piątek ! od jutra mój zawsze wyczekiwany weekend
e035.gif

a wiecie, u mnie od wczoraj stoi już choinka
d050.gif
d050.gif
nie mogłam się w tym roku powstrzymać :-D

reklama