reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie styczniowe 07' wątek główny

reklama
ok, ale czy ja je dopasuje do cycków?
a015.gif
bo w brzuchu to ja jeszcze mam i więcej nie potrzebuje ;:-D

Myslę, że tak, jednak zwrotów nie przyjmuję. Najwyżej opylisz komu innemu.

A poza tym, jak Twoje dzieciaki, bo moje znów chore :no:

moja tfu tfu odpukać, wogóle nie chorują:zawstydzona/y:
Wojtek przez caly rok miał tylko trzydniówkę, a Dominika przez 4 lata była chora 2 razy i raz przeziębiona :tak:

ale dziś się narobiłam... odpicowałam cały duży pokój, już tak pod święta :-) każdy zakamarek wyszorowałam! dosłownie każdy :-D

Hej Mika:tak:

U nas też -11 brrr a ja musze Antka na piechote z przedszkola odebrać:szok:, zawine go w koc i posadzę jak mumię na sanki:-D.
Też sie wziełam dzisiaj w koncu za porządki, bo z moim tempem to do świat nie wyrobie;-).

U nas też zimno. Rano było -10. Ale ja za bardzo nie mam siły już ciągnąć sanek, więc co dziennie rano i po 14 drałuję z Witkiem do i z przedszkola. Ale najchętniej to bym z domu nie wychodziła :no:

dziś sobie uświadomiłam jak blisko już do świąt :-D
toż to dosłownie kilka dni :tak:

ja na szczęście na te mrozy wychodzić nie muszę, bo Dominiśke nie przyjęli do przedszkola ;-)
ale za rok pewnie już przyjmą to i będzie troszke kłopotu :-D ale na razie o tym nie myśle ;-)

my dziś u moich rodziców jesteśmy na obiedzie, a potem wybieramy się do teściów, tak więc sobota zleci szybko :tak:

U nas sypie, zero koloru na świecie, tylko biel. My i tak siedzimy we 4 w domu, bo lekarka zabroniła wychylać nosa do poniedziałku, wszyscy zapiziali jesteśmy. Nawet nam dziś zakupy podstawowe zrobili...:tak:

reklama