reklama
Dokładnie Kama. Skoro nas podczytujesz to wiesz, że nie wszystkie siedzimy na BB non stop ;-) Staramy się zaglądać co jakiś czas. Do czasu ciąży ja zaglądałam na BB raz w tygodniu, tj. w czwartkowe wieczory ;-) I to wystarczyło by być w miarę na bieżąco
Hmm, a czemu jesteśmy tam ... tam nikt z "obcych" nas nie wyśledzi ;-) I czujemy się swobodniej
Więc, głowa do góry i zapraszamy na zamknięty. Asiorek już nas tam wyczaila i się też przeniosła ;-)
Hmm, a czemu jesteśmy tam ... tam nikt z "obcych" nas nie wyśledzi ;-) I czujemy się swobodniej
Więc, głowa do góry i zapraszamy na zamknięty. Asiorek już nas tam wyczaila i się też przeniosła ;-)
szkoda że jesteście na zamkniętym :-( bo chciałabym dołączyć, a nowej pewnie nie przyjmiecie tak nagle ;-)
kiedyś pisałam z wami, ale to było dawno dawno temu...
no nic, będe tu zaglądać to może jakoś się wkupie ;-)
kiedyś pisałam z wami, ale to było dawno dawno temu...
no nic, będe tu zaglądać to może jakoś się wkupie ;-)
To tak w skrócie o mnie, mam córę Dominiśke, urodzoną 10stycz. przez CC ;-) to kochane grzeczne dziecko choć teraz gdy jest brat, to też potrafi mieć humorki i robić mu na złość, więc swój charakter troszke 'podkręciła' ;-)
mam też młodszego syna, teraz w grudniu będzie miał roczek urodził sie tez przez cc, ciężkie cc....
Ja całe dnie siedze sama z dziećmi, bo mój mąż niestety od 7;30 do 19 jest poza domem :-( ale żeby nie było strasznie nudno w mim życiu i żebym robiła coś co lubię, to siedzę z Dominiśką w kuchni i gotujemy (kocham gotować ) i dużo czytam o tematach zdrowotnych ;-) (z racji zawodu). No i chciałabym jeszcze wystartować na studia podyplomowe
fotki dzieci wolałabym nie wklejać... jeśli chcecie to mogę przesłać którejś na priva i wkleicie na zamknięty ;-) bo jakoś nie lubię publicznie tak pokazywać naszych fotek
mam też młodszego syna, teraz w grudniu będzie miał roczek urodził sie tez przez cc, ciężkie cc....
Ja całe dnie siedze sama z dziećmi, bo mój mąż niestety od 7;30 do 19 jest poza domem :-( ale żeby nie było strasznie nudno w mim życiu i żebym robiła coś co lubię, to siedzę z Dominiśką w kuchni i gotujemy (kocham gotować ) i dużo czytam o tematach zdrowotnych ;-) (z racji zawodu). No i chciałabym jeszcze wystartować na studia podyplomowe
fotki dzieci wolałabym nie wklejać... jeśli chcecie to mogę przesłać którejś na priva i wkleicie na zamknięty ;-) bo jakoś nie lubię publicznie tak pokazywać naszych fotek
Mika, to rodzinka ci się powiększyła ;-) Jak się maluchy "tolerują"? Tym bardziej, że są różnej płci. A co do zdjęć to nie martw się. Coraz częściej ludzie nie chcą wklejać swoich zdjęć na otwartych wątkach i wcale się nie dziwię ;-) Jak chcesz to możesz na mój adres wysłać maila, a ja zdjęcia wkleję na zamkniętym. Mój adres to: monikaand@wp.pl
reklama
F
fogia
Gość
Mika miło mi Cię powitać wśród styczniówek. :-) Tak jak pisała Monika, doskonale rozumiemy Twoje opory przed pokazywaniem zdjęć. Hobby masz fajne, rozumiem że w razie jakiegokolwiek pomysłu w temacie przepisów możemy prosić Cię o radę? ;-)