reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie styczniowe 07' wątek główny

Kama jak przyjdziesz do podziemi to się szybko zorientujesz dlaczego właśnie tam wolimy....

no i nie ociągaj się, tu jest pusto mało kto zagląda, wbijesz się w rozmowę, tylko trochę dobrych chęci

reklama
Dokładnie Kama. Skoro nas podczytujesz to wiesz, że nie wszystkie siedzimy na BB non stop ;-) Staramy się zaglądać co jakiś czas. Do czasu ciąży ja zaglądałam na BB raz w tygodniu, tj. w czwartkowe wieczory :tak:;-) I to wystarczyło by być w miarę na bieżąco :-D
Hmm, a czemu jesteśmy tam ... tam nikt z "obcych" nas nie wyśledzi :tak:;-) I czujemy się swobodniej :tak::-D
Więc, głowa do góry i zapraszamy na zamknięty. Asiorek już nas tam wyczaila i się też przeniosła :tak:;-):-D

szkoda że jesteście na zamkniętym :-( bo chciałabym dołączyć, a nowej pewnie nie przyjmiecie tak nagle ;-)
kiedyś pisałam z wami, ale to było dawno dawno temu...
no nic, będe tu zaglądać to może jakoś się wkupie ;-)

Mika musiałaś być bardzo krótko, bo ja jakoś Cię nie pamiętam, a jestem od zarania ;-)
Zapraszam do pisania zatem :tak:

bo pisałam króciutko i mało :-) no chyba że się wogóle nie odezwałam? e nie, chyba raczej tak :tak:

ale co tu pisać jak żadna nie zagląda :-(

Witaj Mika.
Nie zrażaj się tym, że tu rzadko, która coś pisze. Zawsze za to tu zaglądamy jak widać jakąś nową wiadomość :tak: Pisz i się nie przejmuj.
Napisz nam coś o sobie dla przypomnienia ;-)

To tak w skrócie o mnie, mam córę Dominiśke, urodzoną 10stycz. przez CC ;-) to kochane grzeczne dziecko :tak: choć teraz gdy jest brat, to też potrafi mieć humorki i robić mu na złość, więc swój charakter troszke 'podkręciła' ;-)
mam też młodszego syna, teraz w grudniu będzie miał roczek :tak: urodził sie tez przez cc, ciężkie cc.... :szok:

Ja całe dnie siedze sama z dziećmi, bo mój mąż niestety od 7;30 do 19 jest poza domem :-( ale żeby nie było strasznie nudno w mim życiu i żebym robiła coś co lubię, to siedzę z Dominiśką w kuchni i gotujemy (kocham gotować :-D) i dużo czytam o tematach zdrowotnych ;-) (z racji zawodu). No i chciałabym jeszcze wystartować na studia podyplomowe :tak:

fotki dzieci wolałabym nie wklejać... jeśli chcecie to mogę przesłać którejś na priva i wkleicie na zamknięty ;-) bo jakoś nie lubię publicznie tak pokazywać naszych fotek :no:

Mika, to rodzinka ci się powiększyła ;-) Jak się maluchy "tolerują"? Tym bardziej, że są różnej płci. A co do zdjęć to nie martw się. Coraz częściej ludzie nie chcą wklejać swoich zdjęć na otwartych wątkach i wcale się nie dziwię ;-) Jak chcesz to możesz na mój adres wysłać maila, a ja zdjęcia wkleję na zamkniętym. Mój adres to: monikaand@wp.pl

reklama
Mika miło mi Cię powitać wśród styczniówek. :-) Tak jak pisała Monika, doskonale rozumiemy Twoje opory przed pokazywaniem zdjęć. Hobby masz fajne, rozumiem że w razie jakiegokolwiek pomysłu w temacie przepisów możemy prosić Cię o radę? ;-)