reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no to bedzie dzis niezla wyzera u ciebie ja wlasnie skonczylam piec faszerowanego kuraka wiec go zapakuje i wpadam do ciebie a goscmi sie nie przejmuj jestem bardzo komunikatywna:-D

ja cię krece i jeszcze z kurakiem wyjeżdzacie mi tu a mój M dopiero jechał coś na obiad kupić a ja głodna:baffled:ale fajnie fajnie gotujcie gotujcie ja tez lubie coś upichcić:-)

reklama
no to bedzie dzis niezla wyzera u ciebie ja wlasnie skonczylam piec faszerowanego kuraka wiec go zapakuje i wpadam do ciebie a goscmi sie nie przejmuj jestem bardzo komunikatywna:-D

Dawaj, wbijaj z tym kurakiem do mnie:tak::-D
Znajomi tez są komunikatywni, także problemu by nie było:-)
Mniami co za uczta:-)

Patrysiu ja uwielbiam jeśc:zawstydzona/y::-D
A gotowac to hmmm zrobię cosik zawsze z przepisu bo sama to nie bardzo. No ale umiem z przepisów:-D

o nie kochane ja to sie ucze metoda prob i bledow i najlepiej mi wychodzi.a nadodatek w te wakacje otwieramy wreszcie restauracje z moim m tak sie ciesze:-)wiec jak bedziecie na wakacjach w grecji to wpadajcie:tak:

dziewczynki siadzcie ze mna na chwilke napic sie kawusi a potem spowrotem do roboty bede musiala gdzies poszukac smaru bo mi sie w nogach po wyciera od tego latania.ta wiosna na mnie tak wlywa i to slonce mam tyle energi ze moge gury przenosic a i na dodatek na kuraku sie nie konczy mam bigos i schab z koscia z grilla ala elektrycznego no bo gdzie w domu zwyklego grilla rozpale:-Dwiec jak glodne i chetne to zapraszam:tak:mam duzo i dobre:-)

ciesze sie i bede cie wygladac:tak:. wreszcie spodkac sie z rodakiem bo ci co tu sa to nie daj boze a moj m nie umie po polsku:-( i tylko was mam zeby se normalnie pogadac:-Dno to pij herbatke pij i pisz a ja pije kawusie papieroska i tez bede pisac.

Hej Dziewczynki,

Witam się po małej nieobecności. Przepraszam Was że nie dałam znać że wyjeżdżam ale zabrałam ze sobą laptusia i miałam mieć dostęp do netu - ale wkońcu nie miałam. Jak pech to pech.

Byłam a właściwie byliśmy nad morzem. W planach już daaaaaawno była Słowacja ale ze względu na fasolę pojechalismy nad morze. Było super, cisza, spokój i przekrój pogodowy od słońca po deszcz, a nawet sztorm. :-):-):-) Jednego dnia trafił się wysyp bursztynów więc przywieźliśmy sobie super pamiętkę własnoręcznie pozbieranych śliczności :-):-):-)

W poniedziałek przed wyjazdem byłam na usg. Dzidzia ma 6 mm, serducho wali 143 bpm. Podobno wszystko ok. Wkleję później zdjęcia do albumu. Wyszło wtedy że fasola ma 6 tygodni i 4 dni więc chyba ze 2 dni różnicy z tego co ja liczyłam.

To chyba tyle newsów. Dziewczynki dziękuję bardzo tym które się o mnie dopytywały i jeszcze raz przepraszam że tak wyszło.

AAAAAA - Gratuluje wszystkich nowych fasoleczek, naliczyłam 3 sztuki aż - Gratulacje!!!!

reklama
dziewczynki siadzcie ze mna na chwilke napic sie kawusi a potem spowrotem do roboty bede musiala gdzies poszukac smaru bo mi sie w nogach po wyciera od tego latania.ta wiosna na mnie tak wlywa i to slonce mam tyle energi ze moge gury przenosic a i na dodatek na kuraku sie nie konczy mam bigos i schab z koscia z grilla ala elektrycznego no bo gdzie w domu zwyklego grilla rozpale:-Dwiec jak glodne i chetne to zapraszam:tak:mam duzo i dobre:-)

o kurka nono uczta się robi a to mamy gości dzisiaj tak;-)ps.to umiesz po grecku nadawać super:-)

Hej Dziewczynki,

Witam się po małej nieobecności. Przepraszam Was że nie dałam znać że wyjeżdżam ale zabrałam ze sobą laptusia i miałam mieć dostęp do netu - ale wkońcu nie miałam. Jak pech to pech.

Byłam a właściwie byliśmy nad morzem. W planach już daaaaaawno była Słowacja ale ze względu na fasolę pojechalismy nad morze. Było super, cisza, spokój i przekrój pogodowy od słońca po deszcz, a nawet sztorm. :-):-):-) Jednego dnia trafił się wysyp bursztynów więc przywieźliśmy sobie super pamiętkę własnoręcznie pozbieranych śliczności :-):-):-)

W poniedziałek przed wyjazdem byłam na usg. Dzidzia ma 6 mm, serducho wali 143 bpm. Podobno wszystko ok. Wkleję później zdjęcia do albumu. Wyszło wtedy że fasola ma 6 tygodni i 4 dni więc chyba ze 2 dni różnicy z tego co ja liczyłam.

To chyba tyle newsów. Dziewczynki dziękuję bardzo tym które się o mnie dopytywały i jeszcze raz przepraszam że tak wyszło.

AAAAAA - Gratuluje wszystkich nowych fasoleczek, naliczyłam 3 sztuki aż - Gratulacje!!!!

dziękuje:-)no i witam naszą MAGGIE no to sobie super wypoczeliście no i bursztyny załapaliście super:-)oby tak dalej z fasolką niech się dobrze rozwija:-)a jak tam sie czujemy mdłości są;-)

Do góry