reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hope33 nie zauważyłam,że nie mieszkasz w Polsce. Nie wiem jak to jest u Ciebie,ale jak może wyjaśnisz lekarzowi swoje obawy i oczekiwania to da Ci skierowanie na badania i jakieś wspomagacze. Ale niestety wszystko zależy od niego. Buziaki!

reklama
Witam dziewczyny! My staramy się już 16 miesięcy i wciąż wierzę w cud! Też mam chwile załamania, ale ciągle jeszcze wierzę... Ja mam 32 lata, a mój mąż 38... Walka o pierwsze dziecko.
Morka - gratulacje!!!

Hope33 nie zauważyłam,że nie mieszkasz w Polsce. Nie wiem jak to jest u Ciebie,ale jak może wyjaśnisz lekarzowi swoje obawy i oczekiwania to da Ci skierowanie na badania i jakieś wspomagacze. Ale niestety wszystko zależy od niego. Buziaki!
Dzieki za odpowiedz.Czyli w tym miesiacu tylko badania i niewiele sie zmieni.Na ewentualne hormony juz bedzie za pozno...:-(

DZIEŃ DOBRY:-)
U mnie ładniutka pogoda no troche wiaterku jest ale słonko także;-)hmm ale tylko chyba na podwórko z synkiem pójde bo coś mi się nie chce a jutro może z M pójdziemy na większy spacer;-)

no u mnie tez jest super pogoda cieplusio i zabralam sie za mycie okien,firanek znowu robie generalne porzadki choc przed swietami robilam to nie wiem skad ja mam tyle energi i checi do roboty doslownie jestem szybsza od wiatru:-Da teraz siadlam bo troszki brzusio boli i odetchnac troszke.:tak:a tak to dzis jest tu bardzo cichutko pewnie to ze wzgledu na wiosne nikt nie siedzi przy kompie;-)

A witajcie Kobietki:-D
U mnie tez piękna pogoda tylko wiaterek mały jest. Ale słoneczko piekne:-D
Ja zaraz zabieram się za robienie pysznej, innej niz wszystkie sałatki z kuskusem:tak::-) Dziś mamy gosci wieczorkiem i wprost przepadają za nią, dlatego robię podwójna porcję:-D
A tak poza tym to ja dopiero wstałam:zawstydzona/y: Lecę łóżko pościelic, umyc się i znów do Was zajrzę:-DW miedzyczasie wypiję herbatkę, łykne folik i będe robic tą sałatkę:tak:

reklama
A witajcie Kobietki:-D

U mnie tez piękna pogoda tylko wiaterek mały jest. Ale słoneczko piekne:-D
Ja zaraz zabieram się za robienie pysznej, innej niz wszystkie sałatki z kuskusem:tak::-) Dziś mamy gosci wieczorkiem i wprost przepadają za nią, dlatego robię podwójna porcję:-D
A tak poza tym to ja dopiero wstałam:zawstydzona/y: Lecę łóżko pościelic, umyc się i znów do Was zajrzę:-DW miedzyczasie wypiję herbatkę, łykne folik i będe robic tą sałatkę:tak:
no to bedzie dzis niezla wyzera u ciebie ja wlasnie skonczylam piec faszerowanego kuraka wiec go zapakuje i wpadam do ciebie a goscmi sie nie przejmuj jestem bardzo komunikatywna:-D

Do góry