A może to nie choroba?
Ja sobie ogladam Harrego Pottera na tvnie
hehe no niezle by bylo- raczej grypsko- ale ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może to nie choroba?
Ja sobie ogladam Harrego Pottera na tvnie
Tak jak się przypatrzyłam to mogę stwierdzić, ze stara bab się robi ze mnie. same typowo kobiece rzeczy. Dobrze, ze nie lubię w spódnicach chodzić. Zestawienie tech rzeczy i spodni albo spodenek, szortów, to swoboda połączona z kobiecością.
Musi to M starczyć bo ostatnio narzekał, ze mało w spódnicach chodzę
Kupilam sobie wiesiolka ale nie pomyslalam zeby poczekac az dostane @, dobrze ze moge go oddac nie otwartego. Uff
eeee kobito to nie tak sprostowanie ładne tylko ja wole bardziej na szpilku ale te drugie buciki są okkażda poprostu ma inny gust a ja troszku wybredna jak ja chodze kupować to cały dzień chodze i to jeszcze potrafie 5 razy do tego samego sklepu wejść aż coś wybiore
Ja szpileczki mam i to takie niezdzieralne. Kilka par, od jesiennych po sandałki.
Tylko stwierdzam fakt, bo kiedyś to byś nie powiedziała, ze to ja. Całkowita zmiana stylu.
A że ze mnie taka kucharka jak z zakonnicy żona, więc musze na M czekac DObrze, że on świetnie gotuje
23 maja na dwu dniowe jupi
Mam nadzieje, ze ja kiedys tez bede zbierac gratulacje... Dziewczyny ja mam teraz ponad miesiac czasu czekania. Ja oszaleje!dziękuje:-)
Mam nadzieje, ze ja kiedys tez bede zbierac gratulacje... Dziewczyny ja mam teraz ponad miesiac czasu czekania. Ja oszaleje!
Przyjelam juz,ze bez interwencji gina nie zafasolkuje.Jesli wybiore sie do lekarza zaraz po @ to sadzicie, ze w tym cyklu jeszcze mozna cos zdzialac?
Wiem, ze spicie wiec do rana. Pa