reklama
morka
Fanka BB :)
Wierzyć to najważniejsze Ja też pierwszy raz i nie pierwszej młodości a jednak się dało Trzymam kciukiWitam dziewczyny! My staramy się już 16 miesięcy i wciąż wierzę w cud! Też mam chwile załamania, ale ciągle jeszcze wierzę... Ja mam 32 lata, a mój mąż 38... Walka o pierwsze dziecko.
Morka - gratulacje!!!
Agniesiak85
Kochane ja będę jutro u Was na BB
Goście zaraz przychodzą
Także nie pisac za dużo:-)
DO uslyszenia Dziołchy
Goście zaraz przychodzą
DO uslyszenia Dziołchy
P
patrysia*
Gość
witam ale zescie duuuzzoo napisalyGratuluje fasolki patrysiu,naprawde mamy wysyp fasolek i bardzo dobrze!ja tez ostatnio widzialam bociana moze mo cos przyniesie,lece sprzatac bo dopiero co z pracy wrocilam,no ale najpierw szybka kawka i BB oczywisciebede wieczorkiem
dziękuje:-)na pewno baby przyniesie bociek;-)
Kochane ja będę jutro u Was na BB
Goście zaraz przychodzą
DO uslyszenia Dziołchy
baw się dobrze:-)
Hejka
A ja sie jednak zalatwilam, gardlo zawalone, leze w dwóch swetrach pod kocem i dalej mi zimno. Mialam pisac prace przez weekend ale czuje ze nic z tego.
zdrowiej nam zdrowiejte chorubska non stop krążą w powietrzu
Oj,ja napewno bede trzymac kciuki Oluś!,zdrowiej nam,a ja nie wiem,czy robic tesciorka,czy nie!?,nawet jeszcze nie kupilam chyba poczekam,nie wiem co robic...
Poczekaj jeszcze, ja czekam jeszcze caly poniedzialek jak sie nie pojawi. 3Mam kciuki za Ciebie, wytrzymaj
reklama
Justys84
poczekam choc 35 to moj najdluzszy cykl ale ja nie nastawiam sie na fasolke jakos tak wyszlo i bylo malo staranek w tym cyklu tylko,ze mnie dziwi brak objawow @ zawsze byly,a teraz tylko troche bialego sluzuale sie nie nakrecam tylko,ze jak ma sie pojawic ta wstretna @ to moglaby juz bo chce zaczac staranka pelna para;-)
Podziel się: