reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

ciesze sie i bede cie wygladac:tak:. wreszcie spodkac sie z rodakiem bo ci co tu sa to nie daj boze a moj m nie umie po polsku:-( i tylko was mam zeby se normalnie pogadac:-Dno to pij herbatke pij i pisz a ja pije kawusie papieroska i tez bede pisac.

A pisac będę:-p:-D Herbatka juz wypita i czas skosztowac tej mojej sałatki bo tak dłużej osamotniona stac nie może;-):-D

Hej Dziewczynki,

Witam się po małej nieobecności. Przepraszam Was że nie dałam znać że wyjeżdżam ale zabrałam ze sobą laptusia i miałam mieć dostęp do netu - ale wkońcu nie miałam. Jak pech to pech.

Byłam a właściwie byliśmy nad morzem. W planach już daaaaaawno była Słowacja ale ze względu na fasolę pojechalismy nad morze. Było super, cisza, spokój i przekrój pogodowy od słońca po deszcz, a nawet sztorm. :-):-):-) Jednego dnia trafił się wysyp bursztynów więc przywieźliśmy sobie super pamiętkę własnoręcznie pozbieranych śliczności :-):-):-)

W poniedziałek przed wyjazdem byłam na usg. Dzidzia ma 6 mm, serducho wali 143 bpm. Podobno wszystko ok. Wkleję później zdjęcia do albumu. Wyszło wtedy że fasola ma 6 tygodni i 4 dni więc chyba ze 2 dni różnicy z tego co ja liczyłam.

To chyba tyle newsów. Dziewczynki dziękuję bardzo tym które się o mnie dopytywały i jeszcze raz przepraszam że tak wyszło.

AAAAAA - Gratuluje wszystkich nowych fasoleczek, naliczyłam 3 sztuki aż - Gratulacje!!!!

Morze!! cudownie Kochana, że tak miło spędziłaś czas :tak::-D
My jedziemy 20 lipca nad morze pod namiot na pole pomarańczowe:-)
Byliśmy tam dwa lata temu i jest bosko:tak::-)
Juz nie moge się doczekac:)
Jak wpiszecie w google "pole pomarańczowe" to pierwsza pozycja:)

reklama
nie nie ma gosci poprostu moj m lubi w ciagu dnia zjesc ruzne rzeczy a mi sie nie chce od rana stac w kuchni wiec tylko rano raz dwa pichce i potem mam spokoj.a co do greckiego to nie mialam innego wyjscia musialam sie kurna nauczyc:-)

Ty Patryśka wpadaj na tą ucztę;-):-D

juz lecę:-D

nie nie ma gosci poprostu moj m lubi w ciagu dnia zjesc ruzne rzeczy a mi sie nie chce od rana stac w kuchni wiec tylko rano raz dwa pichce i potem mam spokoj.a co do greckiego to nie mialam innego wyjscia musialam sie kurna nauczyc:-)

dobrze że ja to głównie na obiad pichce no chyba że czasem na kolacje bo kurka niechciało by mi się tyle gotować:-):-pno tak masz greka za męża fajnie:-)

dziękuje:-)no i witam naszą MAGGIE no to sobie super wypoczeliście no i bursztyny załapaliście super:-)oby tak dalej z fasolką niech się dobrze rozwija:-)a jak tam sie czujemy mdłości są;-)
Kochana, mdłości czasami są ale mam taktykę: jem często ale małe posiłki i lekkie. Wtedy jest w miare ok. W akcie desperacji przegrzebałam internet i znalazłam info że są jakieś granulki homeopatyczne do walki z mdłościami. Ale jeszcze nie nabyłam. ;-) A Ty jak się czujesz?

Morze!! cudownie Kochana, że tak miło spędziłaś czas :tak::-D
My jedziemy 20 lipca nad morze pod namiot na pole pomarańczowe:-)
Byliśmy tam dwa lata temu i jest bosko:tak::-)
Juz nie moge się doczekac:)
Jak wpiszecie w google "pole pomarańczowe" to pierwsza pozycja:)

Noooo, było super. A to pole pomarańczowe brzmi zachęcająco. My bylismy w Stegnie, pokoik z widokiem na morze - extra :-)

MAGGIE ja ogólnie czuje się dobrze jak narazie tak mdłości nie atakują ale czuje że będą bo czasami jakieś lekkie są co pewnie będą się nasilać:tak:a z tymi globulkami to niewiem pierwszy raz słysze co hmm wolałąbym aby ktoś.np. ty jak zakupisz je to wtedy powiesz jak działąją;-)

MAGGIE ja ogólnie czuje się dobrze jak narazie tak mdłości nie atakują ale czuje że będą bo czasami jakieś lekkie są co pewnie będą się nasilać:tak:a z tymi globulkami to niewiem pierwszy raz słysze co hmm wolałąbym aby ktoś.np. ty jak zakupisz je to wtedy powiesz jak działąją;-)
Hi hi, mam byc królikiem doświadczalnym? Jeżeli mi się pogorszy to kupie a jak będzie tak jak teraz to sobie daruje.

A mogę zapytac ile płaciliście? Bo do Stegny mamy bliżej, to może się skusimy tam pojechac:tak:
Wiesz co, teraz jest poza sezonem więc 100 za pokój za dobę czyli 50 na głowę. Ale mielismy pokój 6-osobowy. Wielki, z lodówką, TV, czajnikiem i oczywiście łazienką.

reklama
witam ale zescie duuuzzoo napisaly:)Gratuluje fasolki patrysiu,naprawde mamy wysyp fasolek:) i bardzo dobrze!ja tez ostatnio widzialam bociana moze mo cos przyniesie,lece sprzatac bo dopiero co z pracy wrocilam,no ale najpierw szybka kawka i BB oczywiscie;)bede wieczorkiem

Do góry