Agniesiak85
Fanka BB :)
ciesze sie i bede cie wygladac. wreszcie spodkac sie z rodakiem bo ci co tu sa to nie daj boze a moj m nie umie po polsku:-( i tylko was mam zeby se normalnie pogadacno to pij herbatke pij i pisz a ja pije kawusie papieroska i tez bede pisac.
A pisac będę Herbatka juz wypita i czas skosztowac tej mojej sałatki bo tak dłużej osamotniona stac nie może;-)
Hej Dziewczynki,
Witam się po małej nieobecności. Przepraszam Was że nie dałam znać że wyjeżdżam ale zabrałam ze sobą laptusia i miałam mieć dostęp do netu - ale wkońcu nie miałam. Jak pech to pech.
Byłam a właściwie byliśmy nad morzem. W planach już daaaaaawno była Słowacja ale ze względu na fasolę pojechalismy nad morze. Było super, cisza, spokój i przekrój pogodowy od słońca po deszcz, a nawet sztorm. :-):-):-) Jednego dnia trafił się wysyp bursztynów więc przywieźliśmy sobie super pamiętkę własnoręcznie pozbieranych śliczności :-):-):-)
W poniedziałek przed wyjazdem byłam na usg. Dzidzia ma 6 mm, serducho wali 143 bpm. Podobno wszystko ok. Wkleję później zdjęcia do albumu. Wyszło wtedy że fasola ma 6 tygodni i 4 dni więc chyba ze 2 dni różnicy z tego co ja liczyłam.
To chyba tyle newsów. Dziewczynki dziękuję bardzo tym które się o mnie dopytywały i jeszcze raz przepraszam że tak wyszło.
AAAAAA - Gratuluje wszystkich nowych fasoleczek, naliczyłam 3 sztuki aż - Gratulacje!!!!
Morze!! cudownie Kochana, że tak miło spędziłaś czas
My jedziemy 20 lipca nad morze pod namiot na pole pomarańczowe:-)
Byliśmy tam dwa lata temu i jest bosko:-)
Juz nie moge się doczekac
Jak wpiszecie w google "pole pomarańczowe" to pierwsza pozycja
My jedziemy 20 lipca nad morze pod namiot na pole pomarańczowe:-)
Byliśmy tam dwa lata temu i jest bosko:-)
Juz nie moge się doczekac
Jak wpiszecie w google "pole pomarańczowe" to pierwsza pozycja