reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Ok , czytałam gdzieś ze ktoś uspokajacze zalewał wrzątkiem na 3 min, bez gotowania i zastanawiałam sie czy to wystarczy , niekoniecznie gotowanie we wrzątku .
Sorki ze takie oczywiste pytania zadaje ale nie mam nawet kogo spytać poza Google , moja mama to z innej epoki

Ostatnia edycja:
reklama
Ja pampersy uzywam tak jak Infinity, na dzien Daddy a na noc Pampers Premium care :) Chusteczki zdecydowanie Fitti są super bo bardzo nawilzone :)

Najlepsze dla bioderek jest noszenie dzieci w chuscie, nosidelko nigdy podobno nie bedzie lepsze.

A o to nasza nowa zabawka, odrazu przypadła do gustu zarówno Sonii jak i mojemu psu :)

IMG_20150409_145427.jpgIMG_20150409_145442.jpg

Załączniki

• IMG_20150409_145427.jpg
    IMG_20150409_145427.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_20150409_145442.jpg
    IMG_20150409_145442.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 61
Dziewczyny jestem po usg - u mnie to jakiś czeski film się dzieje - termin według usg identyczny jak z Gosia -- wtedy miałam 19 listopad 2014, teraz 19 listopad 2015 :) Wszystko OK, teraz po majówce prenatalne.

Esiek gratuluje. Pewnie będziesz mieć cesarke to ustaw na 9 i będa dzieciaki razem urodziny obchodzić :)
A mój mały dzisiaj kończy pół roczku!!! Normalnie nie wieże kiedy to zleciało???? I nasze forum również ma pół roku ;)

Bziumelka widzę ze pies na straży :) pewnie trochę wolnego masz dzieki tej zabawce :) a co sie dzieje jak nóżkami udeża w to cos gdzie stopki narysowane ?

Esiek ale trafiliscie :) bomba :) gratuluje :)
Majka gratulacje z okazji pół roczku :) to juz poważny wiek :)

Genna dokładnie czas wolny to najwazniejsze w tej zabawce:tak::tak:. A jak uderza w ta zabawke ze stopkami to gra muzyka i swieca sie lampki ale jej najbardziej podoba sie lusterko i zabawki nad glowka. Chociaz kupilam ta mate aby chciala jak najdluzej lezec na brzuszku bo takto to z 3minuty i koniec. Ogolnie to polecam taka mate, tak samo jak karuzele. Dzieki nim to mam duzo czasu dla siebie... znaczy sie na sprzatanie i gotowanie :-)

P.S. a pies to tylko czeka jakby te zabawki ukraść.

reklama
majka - z jednej strony masz racje, z drugiej - pierwsze urodzinki Gosi a ja w szpitalu :( Chyba wycelujemy w inną datę :)
I najlepszego z okazji półroczku! U nas dziś 5 miesięcy.
lisska - żebyś wiedziała - pamiątka z Zakopanego jak nic.

Do góry