Minni27
Fanka BB :)
A mi pieluchy rosmanowe bardzo pasuja, uzywamy ich najczesciej i nic nie przecieka :-) na noc zakladam pampersa bo sa bardziej chlonne. Dady kupilam tylko raz i zadowolona nie bylam. Odnosnie chusteczek to wielkiego wymagania nie mamy, tak naprawde probowalysmy wielu firm i nie pasowaly mi tylko cleanic kindii, mialam wrazenie ze sa poprostu suche. Kremu do pupci uzywamy od poczatku linomag i linoderm i Wiki nigdy nie miala nawet lekko podraznionej pupci :-)
My za tydzien szczepimy na pneumokoki i tez bedziemy mialy dluga przerwe od szczepien :-)
Lilka, Esiek: jak sie czujecie? Kiedy macie usg? :-)
Dostalysmy w prezencie krzeselko do kapieli smoby. Wiktoria na poczatku nie byla zachwycona, przyzwyczaila sie do tego ze mamusia ja trzyma w trakcie kapieli. Szybko jednak sie przekonala i teraz ma tyle radochy z tego ze nie dosc ze kapiel to jeszcze moze sie przy tym pobawic :-) :-) :-)
My za tydzien szczepimy na pneumokoki i tez bedziemy mialy dluga przerwe od szczepien :-)
Lilka, Esiek: jak sie czujecie? Kiedy macie usg? :-)
Dostalysmy w prezencie krzeselko do kapieli smoby. Wiktoria na poczatku nie byla zachwycona, przyzwyczaila sie do tego ze mamusia ja trzyma w trakcie kapieli. Szybko jednak sie przekonala i teraz ma tyle radochy z tego ze nie dosc ze kapiel to jeszcze moze sie przy tym pobawic :-) :-) :-)