reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Pat odnosze wrazenie ze smiejesz sie z Olusi w takiej sytuacji jezeli to prawda to trzeba Jej wspolczuc . A te buzki usmiechniete do kazdego Twojego wpisu sa wedlug mnie nie na miejscu. Nie znam Twojej historii ale postaw sie na Jej miejscu . My bardzo duzo przeszlyszmy zeby byc matkami a niektore z Nas nadal czekaja na ten cud !!! Tym co latwo przychodzi bycie matka nigdy nie zrozumieja co to znaczy . A nie kojarze Twojego nicku z watku o in vitro wiec nie wiesz co przezywamy lub przezylysmy i kazdej moglo sie to przydarzyc z psychika nie wygramy niestety.

Z nikogo się nie nabijam. Jak już tak wkraczamy głębiej w emotikonki to ta pokazuje uśmiech a nie śmiech ;) i jest on skierowany w stosunku do dziewczyn którym odpowiadam na.posty

HEJ Mamusie dawno do was nie zagladalam - macierzystwo, przeprowadzka i wiecznie ciagnacy sie remont calkowiecie mnie pochlonely. Nasz maly lobuz rosnie jak na drozdzach nawet nie wiem kiedy przeleciało te 10 miesięcy. No i czego kompletnie sie nie spodziewalam - zdarzyl sie u nas naturalny maly cud jeszcze nie moge w to uwierzyc i boje sie cieszyc narazie widzielismy bijace serduszko...
Pisze bo sie szykowalam do crio i juz zalatwilam sobie tabletki z Polski a w zaistnialej sytuacji chyba narazie nie beda mi potrzebne a szkoda zeby stracily waznosc - i tak mam do sprzedania 5 opakowan duphastonu (zaplacilam za nie 180 zl) + opakowanie relanium i 2 opakowania acardu sprzedam wszystko za 150 zl z przesylka jak ktoras by byla chetna piszcie do mnie na priv. Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy cieplutko :)

Albo Ci sie nudzi albo lubisz sensacje. Obys tylko nie zaszkodzila Olusi swoim postepowaniem ! Troche zrozumienia dla innej osoby i tego co musialo sie wydarzyc w Jej zyciu skoro tak postapila !!!!

reklama
Nawet jeżeli ta dziewczyna i jej historia macierzyństwa to fikcja, to nikt nie powinien organizować nagonki na nią. Byc moze przeżywa osobisty dramat a jej zachowanie było wołaniem o pomoc, tego nie wiemy. Jeżeli macie możliwość skontaktować sie z jej znajomymi, to zróbcie to po to zeby jej pomóc a nie po to zeby robić z niej wariatkę w oczach innych.
Jak mozna dołączyć do Waszego FB grona?

Do góry