Anulla28
Cudzie trwaj !!!
co do mleka, to ja ściągam jak mała śpi bo jeśli nie budzi się częściej jak 3godz albo nie zje z 1 piersi całej to mam tyle mleka, że szok. Mam małe piersi, a jeśli karmię co 3 godziny to Wiktoria najada się spokojnie z 1 piersi. Chybaże chce częściej to jest problem. No i staram się ściągnąć na wieczór czy na noc. Albo jak gdzieś wychodzimy. Piję raz dziennie bocianka, ale nie wiem sama czy to pomaga.
No i jeśli ściągam same 7 min z obu piersi to mam prawie 120ml mleka, więc staram się za dużo nie ściągać żeby nie było nawału, który przeżyłam w szpitalu.
Lisska, to ładnie podrósł
w czwartek będzie u mnie położna z wagą, to ciekawe ile moja waży i czy przybrała na wadze.
No i chyba - żeby nie zapeszyć - mamy smoczek dla małej. Jeszcze musi się trochę do niego przyzwyczaić, ale jest narazie dobrze. Kupiliśmy tommee tippee. I chyba będzie jej pasował, bo jest chyba najdłuższy ze smoczków, a jeśli ma te gotyckie podniebienie, to jest akurat dla niej.
No i muszę się pochwalić, że zrzuciłam już 10kg po ciąży. Zostało mi 2kg do zrzucenia
No i brzuch jeszcze został, ale mam nadzieję, że niedługo zejdzie w ogóle.
No i jeśli ściągam same 7 min z obu piersi to mam prawie 120ml mleka, więc staram się za dużo nie ściągać żeby nie było nawału, który przeżyłam w szpitalu.
Lisska, to ładnie podrósł
No i chyba - żeby nie zapeszyć - mamy smoczek dla małej. Jeszcze musi się trochę do niego przyzwyczaić, ale jest narazie dobrze. Kupiliśmy tommee tippee. I chyba będzie jej pasował, bo jest chyba najdłuższy ze smoczków, a jeśli ma te gotyckie podniebienie, to jest akurat dla niej.
No i muszę się pochwalić, że zrzuciłam już 10kg po ciąży. Zostało mi 2kg do zrzucenia