reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Ja nie mam córy ale jedno jest pewne dziecko będzie to bolało tak samo jak ma 4 mc jak i 4 lata ;) mi przebili przed komunią i mówiąc szczerze wolała bym chyba tego nie pamiętać :)

Ja mam przebite uszy a kolczykow nigdy nie nosze bo mi strasznie przeszkadzaja. Nie zapomne nigdy akcji jak pracowalam w salonie kosmetycznym i przyszla mamusia z coreczka tak okolo poltora roczku. Jedno ucho jakos poszlo bo maluch na poczatku byl ciekawy i sie nie bal. Pozniej oczywiscie byl strasxny placz i nie chciala dac sobie przebic drugiego to ta matka ja bila szarpala i w ogole . Chciala zeby na sile jej przebic a my sie nie zgodzilysmy to wyszla obrazona. I po tym widoku tej przerazliwie placzacej dziewczynki bede bardzo.odwlekac przebicie uszu.

Liskka, szok z tymi uszami...

Madzia i Piotr, a ja myślałam że tylko u nas takie częste karmienia... Ciekawe kiedy będzie nam dane się wyspać ;)

oj dobrze że u nas synek i nie ma dylematu z kolczykami... chociaż ja też bym chyba sie nie zdecydowała przez to ze sama nie noszę...

też macie taki dylemat w co maluchy ubierać teraz na spacer???ja zaczynam wariować i co chwilę mi sie zdanie zmienia... oj... niech już się zdecyduje ta pogoda pozostać przy takim cieple to się coś już ustali...

a my się dziś przesiedliśmy do sportówki... przy tym cieple w ciasnawej już gondoli nie chciałam Janka męczyć i mimo że jeszcze nie siedzi wybraliśmy się na spacer sportówką... oczywiście 70% w wersji leżącej całkiem bo i tak spał, a potem do domku resztę w najniższej półleżącej... ale się maluch przyglądał wszystkiemu z ciekawością...
na koniec chwilkę go na podwórku posadziłam, bo z podparciem trochę już usiedzi... oto mały Jan w swoim pojeździe:)
WP_20150422_12_13_43_Pro[1].jpgWP_20150422_16_18_11_Pro[1].jpg

Załączniki

• WP_20150422_12_13_43_Pro[1].jpg
    WP_20150422_12_13_43_Pro[1].jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 52
  • WP_20150422_16_18_11_Pro[1].jpg
    WP_20150422_16_18_11_Pro[1].jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 55
Szlag opisałam się jak głupia i nie wkleilo :/

Dziewczyny czy wasze pociechy podczas podawania probiotyku (dicloflor) były niespokojne? Krócej spały, wiercily i kwekały przez sen?

Finese czy ty u swojej małej obserwujesz opadające rączki jakby nie wladne? Mój Niki czasem tak ma co by wskazywało na obniżone nap. A za chwile drżą mu nóżki albo ulewa co by wskazywało na wzmożone nap. I jeszcze to wyginanie się w C. Już sama nie wiem co mu jest. A wizyta dopiero 4maja. Mam nadzieje że pani dr dobrze go zdiagnozuje :/

Ja nie mam córki ale tez bym nie przebiła, wolałabym zeby to była jej świadoma decyzja jak podrośnie.

Co do kremu z filtrem to ja narazie nie smaruje małego. Jak bedzie typowy upał to wtedy a teraz na małe słonko to poprostu stram sie go nie wystawiam na typowe płomienie słoneczne.

reklama
Do góry