reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Magda gratulujemy kolejnej ważnej miesięcznicy! Leci czas leci... śliczna ta Twoja księżniczka Zosieńka :) ja do Fifolka mówię Królewiczu, także gdyby nie fakt, ze nie zamierzam Go oddawać żadnej kobiecie dobrana by była z nich para :)

Majka Nasi Ukochani Synowie rosną w błyskawicznym tempie, PÓŁ ROCZKU??!! Aż nie do wiary :)))) Z każdym dniem, z każdym jego nowym osiągnięciem staję się coraz bardziej dumną mamą synusia... jeszcze trochę i pęknę z tej dumy :-D z resztą co Ci będę gadać, Ty masz na 100% tak samo.

Genna fotki mistrzostwo świata, a Franio słodziak, gdybym nie była po uszy zakochana w innym małym przystojniaczku to bym się pewnie zakochała :-) z reszta do imienia tez mam słabość bo nasz Fifi nazywa się Filip Franciszek

Ema chustę polecam z całego serca! Rewelka! Ja ostatnio trochę z lenistwa odpuściłam na rzecz wózeczka, ale na pewno wrócę jeszcze jak zrzucimy grube kurtki i będzie wygodniej, ale jak nasz mały Fifi był taki naprawdę malutki to bardzo często nosiłam Go w chuście

reklama
Mój Filip zazwyczaj idzie spac koło 21, budzi sie ok 2, a potem koło 5-6, No i pobudka normalnie ok 8, a ostatnie dwa dni o 6.30, ale chyba skok mamy, bo marudny bardzo. A butle zjada zawsze 120 ml, ale zawsze daje mu pierś przed, z tym ze jak na moje oko to moze byc tam z 30 ml tylko.

Ja też jakoś sterylizator uzałam za zbędny i wygotowuję butle i smoczki ale od jakiegoś czasu już tylko raz na 3 dni, a będę przechodziła na jeszcze rzadziej. Dziecko musi się nauczyć egzystować w normalnym środowisku :) trzymanie pod kloszem w nieskończoność do niczego dobrego nie prowadzi

Lenkabar dokładnie tak jak mówisz, moja położna nawet zdziwiła sie jak jej powiedziałam, że wyparzam codziennie smoczki, mowi że nie można tak przesadzać w tej kwestii.

Lenkabar, oj ten Twój Królewicz będzie łamał serca tymi oczętami ;)
Mój mąż chce pozwolenie na broń bo boi się że nie da rady córci od adoratorow obganiac ;)

Bziumelka, chyba jednak nic nie dorówna oryginalnym pampersom choć dada się stara ;)

Oj jak ja bym chciała żeby niunia pospala dłużej... Wczoraj mi zrobiła nadzieję bo poszła spać o 20 wstała o 2:30 później o 5:30... no i o 6:30 pobudka.
A tak to jak zaśnie o 20 to o 24 się budzi, potem 2, 4, 5:30 zawsze i o 7 pobudka...

reklama
Do góry