reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Dziewczyny ja kupuje skoczka z fisher price dwie znajome miały i jednej dziecko nie chciało w tym siedzieć a drugiej nie chciało z tego wychodzić ;)
Lenka u nas na przewijaku ppdobnie mały wygina się w łuk i hop na brzuszek ;) ja się jeszcze zastanawiam nad aktywnym centrum zabawy bright stars też super sprawa ;)
Szczerbatka witaj my też kontrolujemy małego u urologa bo miał zakażenie dróg moczowych byłiśmy dwa tyg w szpitalu :/ jak mały miał 3 tyg. Robimy kontrolnie mocz co mc narazie ok. Ostatnio na wizycie dr powoedziała żeby dodawać cebion c do mleka 3 krople ;)

reklama
Dzis znow była zielona kupa :-(
nie wiem czy to od mleka bo nigdy wczesniej nie było zielonych, a od soboty daje biogaie i jedynie to pasuje. Poza tym odstawilam chwilowo espumisan i narazie nie ma brzuszkowych problemów wiec moze biogaia pomaga.

Infinity żyrafa sophie jest super, napewno kupie małemu niedługo. W uk jest bardzo popularna.

Madzia masz lunk do tego centrum bo nie wiem o które chodzi. Ja się chyba zdecyduje na skoczka bo wydaje mu się że dziecko ma dużą frajde jak sobie tak poskacze ;)

Skoczek jest swietny u nas jest hitem i dzieki niemu Hania wzmocnila nozki i sama stoi np przy pufie. A tak nie wiedziala w ogole do czego ma nozki . Tylko jak cos to ten z palakami na linkach bo sa tez takie niby 2 w 1 z jezdzikiem ale znajoma kupila i jest niezadowolona bo w nim dziecko nie ma jak skakac. Ja mam fisher price .

reklama
Dziewczyny czy te skoczki sa zdrowe dla dzieciaczków?? Bo chodzików zabraniaja dawac dziecia a te skoczki to chyba działa podobnie jak chodzik??

Do góry